Įkraunama...
Įkraunama...

Senų drabužių atnaujinimas

QUOTE(Balta avele @ 2005 01 02, 15:40)
Issitraukiau senus savo dzinsus, ziuriu ogi vis dar tinka, ir dar nelabai nusideveje, sugalvojau kad visai noreciau juos kazkaip pakeisti, gal priekyje iplesimus padaryti(bet kaip, kokiu atstumu vienas nuo kito?) ar kokiom idomiom aplikacijom papuosti...Ka pasiulytumete, gal turite kokiu interneto psl kur galima butu paziureti.? wink_3.gif

Papildyta:
QUOTE(Balta avele @ 2005 01 02, 15:40)
Issitraukiau senus savo dzinsus, ziuriu ogi vis dar tinka, ir dar nelabai nusideveje, sugalvojau kad visai noreciau juos kazkaip pakeisti, gal priekyje iplesimus padaryti(bet kaip, kokiu atstumu vienas nuo kito?) ar kokiom idomiom aplikacijom papuosti...Ka pasiulytumete, gal turite kokiu interneto psl kur galima butu paziureti.? wink_3.gif

Siūlau ant ryškios drobės gabaliuko išsisiuvinėti gėlytę, nuo gėlytės kraštų palikti pora cm drobės ir apkirpti drobę pagal gėlės kraštų konturus.Tada galima tai prisiūti bet kurioje džinsų vietoje. victory.gif
Atsakyti
as vat visai nesenai gavau dovanu tokius lino spalvos dzinsus ir netyciom kazkur uzkliuvau ir dabar visas sonas atrodo kaip pradrekstas butu, neskaitant to, kad dar ir ismurzinau su kazkokiais tepalais ar kuo tais (gal is masinos lipdama). Tai dabar galvoju gal nieko visai butu nusipirkus lininio mezginuko ir karoliuku ir ka nors ten padekoravus, nes taip grynai ant sono ir liko tos skylutes prie siules, gaila dzinsu, dar ten kazkokie vardiniai buvo... vienas pavadinimas ir skyles liko... verysad.gif
Papildyta:
kai ka nors sumeistruosiu idesiu paziuret kas gavosi, gal kam irgi tokia avarija bus nutikus - gal manoji ideja pravers smile.gif
Atsakyti
seip tai as aurum pritariu man grazu kai dzinsai suplesiti ir aprasineti o va galima butu meginti aprasinet su akriliniais dazais ju buna pirkti dailes prekiu parduotuvese,arba dar butu galima juos balinti zinau kad kazkaip su actu galima juos balinti .dar tokia ideja galima ant dzinsu atspaust nuotraukas arba laikrascio iskarpas.tereikia tik dazu tirpiklio as skiediklio nzn kaip tiksliai jis vadinas bet jis turi tirpdyti laikrascio dazus,tai va tada tereikia ismirkyti laikrasti tame tirpiklyje deti ant dzinsu ar medzegos ir prilyginti nuemus laikrasti dazai turetu likti ant medziagos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 04, 21:10)
seip tai as aurum pritariu man grazu kai dzinsai suplesiti ir aprasineti o va galima butu meginti aprasinet su akriliniais dazais ju buna pirkti dailes prekiu parduotuvese,arba dar butu galima juos balinti zinau kad kazkaip su actu galima juos balinti .dar tokia ideja galima ant dzinsu atspaust nuotraukas arba laikrascio iskarpas.tereikia tik dazu tirpiklio as skiediklio nzn kaip tiksliai jis vadinas bet jis turi tirpdyti laikrascio dazus,tai va tada tereikia ismirkyti laikrasti tame tirpiklyje deti ant dzinsu ar medzegos ir prilyginti nuemus laikrasti dazai turetu likti ant medziagos biggrin.gif

parasyk placiau,ko reik.skiediklio ar tirpiklio ir kokio.man labai patinka,kai ant dzinso buna kokio laikrascio iskarpa atspausta.
Atsakyti
na kiek as zinau nes pati tai nesu darius tai tas tirpiklis turi butent laikrascio dazams buti skirtas,tai cia vat jo butu svarbiausia gauto toliau tai kaip ir sakiau ismitkai dedi prilygini ir nuemi biggrin.gif
Atsakyti
labai gera ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aba galima dar sukarpyti ji isilgom kokiu 10 cm juostom ir poto raukiant prisiuti viena prie kitos nzn ar kasnors gausisi bet jeigu gautusi taj butu labaj grazu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
manau kad lengviausia butu nunest i siuvykla
Atsakyti
[quote=niuma,2006 06 24, 23:22]
Atsiminiau savo paauglystės džinsinį sijoną wub.gif
Tik berods siuvo man iš senų džinsų g.gif
Žodžiu, džinsinio audinio reikia palikti tiek, kad dengtų užpakaliuką , o sijono apačioj prisiūti kitą medžiagą.. Taip galima susimodeliuot, kokio nori ilgio, fasono ir spalvos sijoną mirksiukas.gif manau, tikrai turi švarkelį ar megztinuką, prie kurio galėtum prisiderinti medžiagos spalvas..
[/qu

mano dukra tokiu gal 5 jau pasidare;) tik ji ne is sijono o is senu jau isaugtu dzinsu pasidare;) bet cia tai tikrai galima siuolaikini sijona pasidaryti, o parduotuveje sumoketumet maziausiai 70lt.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
vat ir as siandien is dzinsu toki sijona pasidariau,ir visai nieko gavos .ir as taip pat sutinku kam moket ta 70 lt jei gali pats pasidaryt ir bus maloniau nesiot nes bus tavo darytas
Atsakyti
o mamytes kur man rasti tema, kur galeciau deti nevien dzinsu, sijonu bet ir visokiu bliuskuciu, kambariu, ir pan. dekoravimas? lb sunku yra lakstyti per visas temas ir rasyti, gal padarom viena endra ,,rubu dekoras''?
Atsakyti
prasau nedaryk palauk kol as padarysiu nes va dabar labaj noriu tokia padaryt bet neiseina gal zinai kiek reikia zinuciu surinkt kad galeciau atidaryt tema g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2005 10 05, 11:45)
Man tai mociute visaip atnaujindavo drabuzius, pavyzdziui vieni mano dzinsai buvo plemuoti, tai prisiuvo tose vietose pabrizgusius lopus ir ant dzinsu galu prisiuvo pabrizgusias juosteles... biggrin.gif
Beto ji man is skuduryno uz 50 ct nupirko toki dideli kolostuota sijona vilnoni ir is jo pasiuvo kelnes, nesiojau kokius 2 metus, o kai buvau nescia, tai i prieki isiuvo trikotazo juosta, tai buvo pagrindinis mano drabuzis kelis men.  tongue.gif
Dar ji pasiudavo bliuska be rankoviu, o rankoves numegzdavo vaseliu... wub.gif
KAi turesiu laiko perversiu savo spinta, tai parasysiu daugiau, nes nelabai dabar i kuriuos ilendu, tai negaliu nesiot, todel uzsimirsau, ka ir beturiu...  cry.gif

as taip pat prisiperku visokiu panasiu ir pigiu dalykeliu ir tuomet jau dirbu biggrin.gif
va cia vienas is daugelio mano pasiulimu
jei turit maikute be rankoviu ir gana gilia iskirpte tai ji labiausiai tiks
is vidaus puses, per krutines viduriuka reikia isiuti maza gumytes gabaliuka, kad butu suraukta.ir per ta suraukima susegti ,,grafkes''lb saunu taip atnaujinti vaiku drabuzius biggrin.gif
Atsakyti