mano tai dukryte pati viska pasidaro;) ji ant dzinsu su piestuku apsivedziojo savo ranka ir su ace issibalino... lb lb gerai atrodo. dar keleta budu ji zino kaip paaugliams pakeisti...
QUOTE(hakura @ 2006 06 25, 12:47)
Pamirsau pklausti, o kokiais siulais siuvinejai, gal tinka moline (ar kaip jie ten vadinasi)
tiesa pasakius net nežinau buvo namuose tokie biški į šilkinius panašūs, bet skirti siuvinėjimui.
Bet manyčiau bet kokie siuvinėjimui skirti tiktų ar net ir dar kokie kiti. išradingumui nėra ribų
Gal kas žinot kaip džinsus praplėšus,nuardyti tuos kutukus na kad naturaliai atrodytų,tokie tipo aptrinti.Tik nežinau ar supratot ką noriu pasakyti
QUOTE(dėja @ 2006 06 25, 21:16)
Gal kas žinot kaip džinsus praplėšus,nuardyti tuos kutukus na kad naturaliai atrodytų,tokie tipo aptrinti.Tik nežinau ar supratot ką noriu pasakyti
Neinau nebandžius bet įsivaizduoju kad padarius kutus pagremžt kokia "pemza", nu ar kur kulnam trint? manyčiau kažką panašaus?jie šiek tike apsitrins:)
QUOTE(rita:) @ 2006 06 25, 20:26)
mano tai dukryte pati viska pasidaro;) ji ant dzinsu su piestuku apsivedziojo savo ranka ir su ace issibalino... lb lb gerai atrodo. dar keleta budu ji zino kaip paaugliams pakeisti...
Tai tegul ir mums papasakoja
QUOTE(Balta avele @ 2005 01 02, 16:40)
Issitraukiau senus savo dzinsus, ziuriu ogi vis dar tinka, ir dar nelabai nusideveje, sugalvojau kad visai noreciau juos kazkaip pakeisti, gal priekyje iplesimus padaryti(bet kaip, kokiu atstumu vienas nuo kito?) ar kokiom idomiom aplikacijom papuosti...Ka pasiulytumete, gal turite kokiu interneto psl kur galima butu paziureti.?
Galima apnerti kišenes arba išorines-šonines kelnių siūles medvilniniais ( iriso tipo) pereinamų spalvų siūlais ( pvz., žydra-balta, rožinė- balta), įdomiai atrodo.
Sveikos,na as ir senus dzinsus pakeiciau neatpazystamai,taciau nezinau ar sis budas jums priimtinas..na tiesiog suplesiau,prisegiojau "grafkiu" ir aprasinejau daug man reiskianciais zodziais,tai visi spokso gatveje..na man jie dabar labai patinka
QUOTE(slavecha @ 2006 06 27, 22:44)
merginos,kur vilniuje galima rasti markeriu,kuriais galima piesti ant dzinsinio audeklo?ar siaip ten dazai paprasti,ne markerio pavidalo?bukit malonios,parasykit.
dailės reikmenų parduotuvėje ant kampo Jogailos gatvėje yra visokių tekstilinių dažų taip pat ir markerių.
QUOTE(babinka @ 2006 06 23, 22:37)
Aš nusipirkau džinsus "dolerinėj". ir man labai patiko jų tamsi spalva, bet jie buvo šiek tiek patrinti vietom. tai aš dar pabalinau su Ace taškeliais ir kitaip su ausu krapštuku, nes teptuką migam suėda. ir kai jau išploviau gavos kringeliai. iš fantazijos pradėjau siuvinėti ir gan neblogai gavosi. dar dadėjau truputi karokiukų ir liuks
Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę , nes su kamera film. fotkinta
Tik atsiprašau už nuotraukų kokybę , nes su kamera film. fotkinta
na nzn ar tikrai butina tu markeriu ar dazu..na zinoma jei norit,as tai su paprastu parkeriu apsirasinejau,zinoma galejau uzsirasyt nenusiplaunanciu daiktu,taciau butent taip nepadariau,kad kai parkeris issiskalbia-gali vel atnaujinti viska ir atrodo vel kaip visai kiti dzinsai
nu paklausiau ar gali pasakyti tai sake kad paslaptis..
bet ant jos dzinsu tai siauromis juostelemis (medziaginemis) ivairiomis kryptimis prisiuta... nu man tai nepatinka bet jos drauges praso kad ir homs pasiutu...
bet ant jos dzinsu tai siauromis juostelemis (medziaginemis) ivairiomis kryptimis prisiuta... nu man tai nepatinka bet jos drauges praso kad ir homs pasiutu...