Sveikos, matau ne aš viena suku galvą, ką dar sugalvoti viskas jau išbandyta ir atrodo banalu Galvoju krizė, tai gal padaryti tik tortą su užrašu ir gėlių
Aš galvoju padaryti diplomą bosui, bet noriu ką nors įdomiau užrašyti, man tos šefo taisyklės jau labai nuvalkiotos atrodo (ŠEFAS visada teisus ir t.t.)
sveiki,
Norėčiau pasidalinti ir pasirinkti minčių Boso dienai.Kuo galime pradžiuginti savo šefą.Dalinkimės mintimis...
Norėčiau pasidalinti ir pasirinkti minčių Boso dienai.Kuo galime pradžiuginti savo šefą.Dalinkimės mintimis...
Padaryt boso sampana, ty atikete pagamint..
O mes padarysim rytoj taip: kadangi musu imone turi rezervuotas parkavimo vietas, kur yra uzrasas "UAB XXX", tai mes padarem nauja lentele "UAB XXX BOSAS" ir aptversim ta boso viecike STOP juosta, kad visi matytu, kieno ten vieta ir dar gal geliu iteiksim
O mes bosams (turim 2) darom kino teatrą, su popkornais, kokakola ir gultais vietoj kedžiu. Kai viskas praeis papasakosiu plačiau
QUOTE(regutė @ 2009 10 15, 22:45)
Aš su pasiūlymu boso dienai. Galima nupirkti bosui botagėlį[čia pratesiant kilimėlio temą]
žinai, tą botagėlį ant to kilimėlio įvairiai panaudoti galima
O mes nupirksim boso mėgstamą pyragą ir riešutėliais šokolade išdėliosim užrašą MŪSŲ BOSUI. Išvirsim kavos, arbatos, visi susirinksim ir pasibūsim
Bus skanu, pigu ir iš širdies
Bus skanu, pigu ir iš širdies