Įkraunama...
Įkraunama...

Boso diena

QUOTE(Frija @ 2007 10 09, 13:21)
Ideja super  thumbup.gif
Mes tai praejusiais metais padovanojom ruporiu ( na zinot toki garsiakalbi). Tai buvo labai patenkintas. Bet nei karto nepanaudojo musu dresiravimui smile.gif

O kiek kainavo? Pas mus kai administracijoj 4 zmones su diriku, ir atskirai sandely dar 20 (alkohiliku ir siaip nuo knteineriu surinu darbininku) tai suinteresuotu dirika sveikinti nera... Ofise pasigestu zaismingumo.. noris biski isvesti is tu begalines rimties remu doh.gif Tik as dirbu vos 4 menesius cia unsure.gif
Atsakyti
na greit mintimis pasidalinam, nes ta diena jau ant nosies. sakau gal auksine zuvele mazam akvariume
Atsakyti
Jei kolektyvas moteriškas - galima sultono kepurę padovanot ir ale arabišką pasisėdėjimą surganuzuot.

Mes saviški per vieną Boso dieną per visą įmonę ir jos apylinkes užvaikėm. Pridėliojom visur nuorodų su užuominom. Galų gale visos užuominos atvedė iki mūsų t.y. lobio. pPskui sekė smagus pasisėdėjimas.

O šitas labai tinka vadovėms moterims. Ateini į kabinetą, užriši akis ir išveži nežinoma kryptimi. O vežti reikėtų link atrakcionų ir įsodinti į tą išaunančią kapsulę.

Kol kas tiek. Jei prisėsiu prie kompo namuose - parašysiu daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiJo: 12 spalio 2007 - 14:13
QUOTE(MiJo @ 2007 10 12, 15:10)

O šitas labai tinka vadovėms moterims. Ateini į kabinetą, užriši akis ir išveži nežinoma kryptimi. O vežti reikėtų link atrakcionų ir įsodinti į tą išaunančią kapsulę.

nu jei mane taip nuvestu, tai kolektyva uzvaikyciau nezinau kaip doh.gif nu man cia per daug ziauru, nes as pvz ziauriai tokiu dalyku nemegstu ir negaliu pakest, brrrr...
Atsakyti
QUOTE(dimute @ 2007 10 11, 16:24)
na greit mintimis pasidalinam, nes ta diena jau ant nosies. sakau gal auksine zuvele mazam akvariume

Mes tai nusprendem padaryti torta kilimelio ivaizdzio su uzrasu "BOSO kilimelis" ir musykle priedo nupirksim. Dar galvojam balionu pilna stala direktoriaus prikraut...
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 10 10, 21:25)
O kiek kainavo? Pas mus kai administracijoj 4 zmones su diriku, ir atskirai sandely dar 20 (alkohiliku ir siaip nuo knteineriu surinu darbininku) tai suinteresuotu dirika sveikinti nera... Ofise pasigestu zaismingumo.. noris biski isvesti is tu  begalines rimties remu  doh.gif Tik as dirbu vos 4 menesius cia  unsure.gif

Kainavo apie 70 Lt be bateriju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 10 12, 16:46)
nu jei mane taip nuvestu, tai kolektyva uzvaikyciau nezinau kaip doh.gif nu man cia per daug ziauru, nes as pvz ziauriai tokiu dalyku nemegstu ir negaliu pakest, brrrr...

irnesakyk.gif Reikia kovoti su savo fobijomis. Ta vadovė, kuri buvo "pasveikinta" tokiu būdu vėliau dėkojo kolektyvui.

Šiaip patys kvailiausi/netinkamiausi sveikinimai mano galva yra - ale lindimai į subinę be muilo, noro įsiteikti vadovui, pergitri jį ir pan. g.gif Tai kvepia nesveika atmosfera kolektyve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiJo: 16 spalio 2007 - 09:03
Na pas mane tai yra taip, kad administracijoj sėdim tryse su "bosu"(ir jis dar mano vyrelis) rolleyes.gif Visi kiti žmonės objektuose, tai nesugaudysiu aš jų...Bet galvoju kad padarysiu tuos vadinamuosius įsakymus ir padovanosim gal kokį puoduką su tokiu užrašu ir butelką šampės... bis.gif alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes pasveikinom, padovanojom procedura Aksomine oda ir gele, manau liko patenkinta
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2007 10 12, 16:46)

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
mūsų kolektyvas pernai padovanojo dirigento lazdelę - batutą thumbup.gif
Atsakyti
Jetai arteja vel Boso diena, nzn ka jau ci a nesikartojant padaryti, jauciu pirksim marskinelius ir desim koki uzrasa... mirksiukas.gif
Atsakyti