Įkraunama...
Įkraunama...

Boso diena

va va ir mane ta problema kankina .....sad.gif
Atsakyti
Mintis apie kilimėlį labai faina.
Atsakyti
Sveikos, vienais metais (dar ir dabar jo nuotrauka internete kabo) parasiau straipsniuka i M1plius ir mano bosas laimejo laikrodi, buvo tikrai gera staigmena, nes net kolektyvui nesakiau:) buvo kurybos metas uzejes, tai ilga laika tas mano straipsniukas dar kabejo internete.
Atsakyti
Nusiziurejom Matroskino ideja ir siemet sefui pirksim raudona kilimeli ir kilimu dulkintuva ax.gif
Siaip internete yra daug visokiu ideju boso dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur konkreciau, as kiek ieskojau tai nieko nerandu vis tas pats
Papildyta:
padėkit, reikia kokios nors labai orginalios idejos
Atsakyti
Gal sakau galima butu padovanoti koki daikt air israizyti jame boso monograma? na pavyzdziui alaus taure ir dar kazka g.gif
Atsakyti
Kad nelabai tinka, mes noretume ne kokia dovana konkrecia, bet reikia idejos, kaip papuosti kabineta ar ko nors tokio labai kaip cia pasakius "prikolno" smile.gif
Atsakyti
Na musu sefas nesuprastu tokiu "prikolu' o tik supyktu kad dabar va jam reikes tvarkyti kabineta sad.gif
Atsakyti
pas mus geriau, bet užtai kažko nepaprasto reikia
Atsakyti
oro balionu paskraidinkit?
arba visias kolektyvas galetu ta proga pasivazineti su siauruciu kur anyksciuose yra:)
Atsakyti
ne ne...ideju tinkanciu tik kokiam konkreciam mieste nereikia. Kokiu tai bendresniu mergaites... surrender.gif help.gif
Atsakyti
Ieskojau ieskojau, bet iternete neradau nei boso taisykliu, nei ideju kaip pasveikinti... verysad.gif Gal nemoku ieskoti? g.gif
Atsakyti