štai mano paskutinis kepuriukas - pamačiau gatvėje vaiką su pirktine, tai pabandžiau kažką panašaus numegzti ir pati ( tik toje pirktinėje kepurėje buvo manderesnės pynės, tai mezgiau kokias moku ), liko tik pamušaliuką įsiūti
tuo pačiu prašau pagalbos - vakar pradėjau mezgti kepuriuką nuo viršaus pagal šio psl aprašymą ir susidūriau su problema - man su virbalais sunkiai einasi ne viską moku megzti - tai va niekiap neišeina pridėti papildomas akis, kad gautųsi tokia akių pynelė, kai mezgu kojines ir pabaigoje sumezginėju akis - man tokia gaunasi, bet kaip pridėti tokiu būdu akis ???
perverčiau mezgimo enciklopediją, tai ten radau tik kaiip sumezginėti akis, gal kas turite vaizdiniės medžiagos man pagelbėti ?
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 29, 15:18)
Labai grazu
O kaip teisingai siulus kaitalioti?Man skylutes gavos...
QUOTE(bumbasi @ 2009 10 30, 17:40)
kryžiuot siūlus reik
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 30, 16:08)
štai mano paskutinis kepuriukas - pamačiau gatvėje vaiką su pirktine, tai pabandžiau kažką panašaus numegzti ir pati ( tik toje pirktinėje kepurėje buvo manderesnės pynės, tai mezgiau kokias moku ), liko tik pamušaliuką įsiūti
Uj, kokia fainute Ideja liuks
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 30, 16:08)
Labai graži kepurė Kiek maždaug reik siūlų tokiai
mamucis dėkui
Inetux pirkau 50gr siūlų pakuotę ( tik gaila išmečiau etiketę, tai neparašysiu kiek metrų buvo ), tai dar liko siūliukų, tai gal bumbulą prie kepurės dar padarysiu iš jų didelį ( mezgiau dukrytei kepuriuką, jai šiuo metu 1.2m )
turiu mažytes buitines elektronines svarstykles maistui sverti, tai pasvėrus kepurė sveria 45 gr
ką gi bandysiu kai užmigdysiu mažiukę vėl sėstis prie naujosios kepurės, gal kaip nors šįvakar išmastysiu kaip ten reikia gražiai akis pridėti, kad gautųsi akių pynelė
Inetux pirkau 50gr siūlų pakuotę ( tik gaila išmečiau etiketę, tai neparašysiu kiek metrų buvo ), tai dar liko siūliukų, tai gal bumbulą prie kepurės dar padarysiu iš jų didelį ( mezgiau dukrytei kepuriuką, jai šiuo metu 1.2m )
turiu mažytes buitines elektronines svarstykles maistui sverti, tai pasvėrus kepurė sveria 45 gr
ką gi bandysiu kai užmigdysiu mažiukę vėl sėstis prie naujosios kepurės, gal kaip nors šįvakar išmastysiu kaip ten reikia gražiai akis pridėti, kad gautųsi akių pynelė
J@lanta koks tu auksas.Ačiu tau labiausiai
QUOTE(mamucis @ 2009 10 22, 10:26)
Niu laaaaaabai jau o gal galit paasikinti kas nors kaip tas ausytes megzti? Aciuuuu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 26, 19:26)
man patinka labai pirmasis komplektukas gal yra galimybe ji arciau apziureti.