Mergaites siek tiek ne i tema, bet gal kas galetu pasakyt kokia galvos apimtis 13 m. mergaites? Noriu dovanele padaryt, todel klausti negaliu.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 06, 13:38)
tikiuosi kad ir mažoji savininkė nešios su malonumu
O šalikiuką pradėjus nert, greit pasigailėjau , darbo labai daug, net riešas paskaudo . bet pabaigus ir pamačius galutinį variantą, supranti, kad buvo verta. Man šalikiukas nusinėrė per du vakarus
O šalikiuką pradėjus nert, greit pasigailėjau , darbo labai daug, net riešas paskaudo . bet pabaigus ir pamačius galutinį variantą, supranti, kad buvo verta. Man šalikiukas nusinėrė per du vakarus
jau toki grozi turetu nesioti
Supratau,nepabandzius nesuzinosiu...o dabar turiu klasuimuka,cia paga;l schema nesuprantu .suskaiciavau is viso 100akiu,kurios paskui sujungiamos,tai kazkaip gaunasi,kad vienoje puseje yra po 50akiu,o tai tikrai per mazai...virsuje raso,kad yra 203st.,tai kaip cia suprast?Kiek akiu tu dejai ,noriu jau pradet siandien,o va ir susikirtau pacioje pradzioje
labai mielas zuikutis ir mimes kepuryte
QUOTE(juratike13 @ 2009 10 07, 15:04)
jau toki grozi turetu nesioti
Supratau,nepabandzius nesuzinosiu...o dabar turiu klasuimuka,cia paga;l schema nesuprantu .suskaiciavau is viso 100akiu,kurios paskui sujungiamos,tai kazkaip gaunasi,kad vienoje puseje yra po 50akiu,o tai tikrai per mazai...virsuje raso,kad yra 203st.,tai kaip cia suprast?Kiek akiu tu dejai ,noriu jau pradet siandien,o va ir susikirtau pacioje pradzioje
nurodyta, kad reikia nunerti pynutę 137cm, tada grįžti atgal. Aš dariau truputi trumpesnę, išskaičiavau dviejų motyvų pynučių kiekį, nepamenu kiek tai buvo.
Aciu pauksciuk,jau pradejau...
O tau apsivyniojo aplink kakla viena karta,taip...t.y.modeliukui?
O tau apsivyniojo aplink kakla viena karta,taip...t.y.modeliukui?
QUOTE(9kristina @ 2009 10 07, 15:31)
Ieskau ideju kaip prinerti kepurytej ausytes, ir kaip jas nunerti, gal ka turi kokiu ideju issisaugoja ?
?
gal galetumet paaiskint kaip nerti kepure?
Sveikos
o gal turit berečių raštų? norėčiau nertų, bet tiks ir megztos
ačiū
o gal turit berečių raštų? norėčiau nertų, bet tiks ir megztos
ačiū
informacija 1 pusl
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 08, 09:35)
informacija 1 pusl
sakykim norėčiau šitos baretės, bet aš rusiškai nelabai suprantu
As ir va nuneriau kepuriuka is labai storu siulu