labas
neradau prie striukės derančios kepurės, tai teko pasidarbuoti pačiai. taip sukurpiau savo pirmąją kepurę. o kadangi idėjų ieškojau čia, tai ir pasirodau.
kepurė
tik dar galvoju raištelius primegzti, kad ausys neapsinuogintų.
QUOTE(Lepukas @ 2009 10 02, 13:12)
labas
neradau prie striukės derančios kepurės, tai teko pasidarbuoti pačiai. taip sukurpiau savo pirmąją kepurę. o kadangi idėjų ieškojau čia, tai ir pasirodau.
kepurė
kepurė
Kokia šauni kepurytė Spalvos su striuke suderintos
QUOTE(Lepukas @ 2009 10 02, 13:12)
labas
kepurė
kepurė
O gal turi shemuke kaip sitas rastelis mezgasi???Labai grazi kepuryte
QUOTE(dalytuke @ 2009 10 02, 13:57)
O gal turi shemuke kaip sitas rastelis mezgasi???Labai grazi kepuryte
pati kelias dienas sprendžiau rebusą seną temą atsidarius
http://www.supermama...?...1436&st=480
čia viršutinė kepurė, o žemiau yra panaši su schema. tai nusimezgiau atskirai stulpelius. tada rombą pagal tą schemą ir susiuvau. man viršus taip gražiai neužsitraukė, kaip tos kepurės šalia schemos. gal kad siūlai storesni liko skylutė, bet su vąšeliu užtaisiau ir kutu užmaskavau
O čia naujausias mano darbelis
kiek kepurių užderėjo, viena už kitą gražesnės
QUOTE(shara @ 2009 10 02, 14:37)
si kepuryte nerta ? Gal galima schema
QUOTE(rasa32 @ 2009 10 02, 00:12)
Ir sita,ir mano megzta berete,ir ta rausva su gele,visos yra Osinka.club.ru vaikisku kepuryciu temoj.Nepatingekit ir rasite schemutes
QUOTE(acte @ 2009 10 02, 00:28)
labai ačiūūūūūū
Papildyta:
QUOTE(Elemire @ 2009 10 01, 22:21)
Čia man rodos zigzaginiu mezgimu megzta. Daug maž būtų taip: 10 gerų, 1 pridedi, 1 gera, 1 pridedi, 9 geros, 3 sumegztos kartu, 9 geros, 1 pridedi, 1 gera, 1 pridedi, 10 gerų. kaip ten pakaušis padarytas tai nematau, bet tai kaip bet kurio kepuriuko galima pasiaurinti. O ausytės tai berods atskirai numegztos ir prisiūtos.
ačiūūūū