Pasirodau ir aš su savo rudenine kepuryte mažai mergytei tik spalvos antram paveiksle iškraipytos gavosi
QUOTE(Laura_online @ 2009 09 21, 22:20)
na bet cia fantazija gali pasitelkti ir nunerti ta salmuka, tiesiog prinerk ta kakliuka
Aciu uz patarimus istikruju reiks pabandyti, manau reikia tik pradeti, gal pavyks
QUOTE(orchidejaa @ 2009 09 21, 23:50)
Pasirodau ir aš su savo rudenine kepuryte mažai mergytei tik spalvos antram paveiksle iškraipytos gavosi
labai simpatiska
Papildyta:
Rodau ir savo kepkas
beretke
Gražios kepurytės ir labai spalvos švelnios
QUOTE(orchidejaa @ 2009 09 21, 23:50)
dabar kai vis mažiau dienų bus saulėtų tai su fotografavimu bus
smagi, šilta man patinka raudonos spalvos
guli šiuo metu ant stalo lygiai tokiu pat raščiuku nerta - tik neriu iš baltų siūlų ir dabar sustojau ties ausytėmis, mąstau kaip čia tokiu raščiuku mažinti, kad jos gautųsi ir greičiausiai darysiu kitty cat aplikaciją ( žinau, kad jau pabodusi tema, ale aš tik pradedu puošti savo mažiukę )
na ir dar man niekaip neišeina vėžlio žingsnis - o juk taip jis tinkamas kraštelio apnėrimui, gražu/tvarkinga/išbaigta man su juo. Skaitau aprašymus, bandau - neišeina. Esu kairiarankė ir nėriu į priešingą pusę nei dešiniarankės, o juk aprašyme rašoma nerkit atbulai, aš juk ir taip neriu atbulai - tai turi juk gautis ir taip. Juokauju , sunku man perprasti
Labai dailios kepurytės
Natuliona labai graži berete ir papuošimas.
QUOTE(orchidejaa @ 2009 09 22, 00:50)
Kaip nunerti toki kepuriuka? Man kazkokia mistika pasidare su tais platejimais: arba banguojasi, nes per daug pridedu, arba rieciasi, nes per mazai pridedu
http://s683.photobuc...nt=DSCN3501.jpg
Mano nors ir ne pirmas,bet dar truputi pasviles blynas
Mano nors ir ne pirmas,bet dar truputi pasviles blynas
QUOTE(Naujamarte @ 2009 09 22, 12:40)
Kaip nunerti toki kepuriuka? Man kazkokia mistika pasidare su tais platejimais: arba banguojasi, nes per daug pridedu, arba rieciasi, nes per mazai pridedu
bandykit didinti pagal sita schemute (paveiksliukas 1.2) ir turetu gautis
Papildyta:
QUOTE(Ania.ks @ 2009 09 22, 12:08)
Natuliona labai graži berete ir papuošimas.
aciu
QUOTE(raudona astos @ 2009 09 22, 15:28)
kodel prisvyles labai grazu
Natuliona, klausimėlis apie baltos beretikės papuošimus: ten paprasčiausia pynelė ir ji prisiūta ar kaip?