SENA TEMA NR.7
SM tema kepurytės, skrybelaitės, skarelės
p.s. kas turit kokių schemų - prašom papildyti temą
kepurėlių platinimo būdai
1.
2.
drugeliai
gelytė
keletas raštelių tinkamų kepuriukams
artėja ruduo žiema, tad laikas pradėti ruoštis
kepuriukas šalmas
SM tema kaip mezgti kepuriuką- šalmą
kas skaitote rusiškai
kaip megzti kepuriuką- šalmą nuo viršaus
beretės aprašymas
p.s. kai cituojate n foto - pratrinkite nuoruodas, kad pernelyg neapkrauti temos
Ir dar viena rudeniui...tik manekene ne nuotaikoj buvo...
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 11, 16:16)
Aš jau senokai jį esu užmačius. Bet nlb aš suprantu kaip ja megst, gal galėtų kas išverst
QUOTE(juratike13 @ 2009 09 11, 18:22)
QUOTE(Inetux @ 2009 09 11, 19:06)
Aš jau senokai jį esu užmačius. Bet nlb aš suprantu kaip ja megst, gal galėtų kas išverst
Kad ir aš pasižiūrėjus supratau, kad nieko nesupratau
Labai graži
Laba vakara, auksarankes,
Labai graziu rankdarbeliu pridarete
Tikiuosi jusu pagalbos: ieskau schemutes, kaip nunerti kepuryte leliukui, gal kuri turite ir galetumete pasidalinti? Kiek perziurejau jusu emuciu, radau tik megztas
Is ankstinis aciu
Tikiuosi jusu pagalbos: ieskau schemutes, kaip nunerti kepuryte leliukui, gal kuri turite ir galetumete pasidalinti? Kiek perziurejau jusu emuciu, radau tik megztas
Is ankstinis aciu
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 11, 23:32)
LABAI GRAŽU. BET TIKRAI MATYT VAIKIUKAS PAAUGS IR DAR MUISTYSIS, TAIGI TOKIOS MAŽOS AUSYTĖS NUSLYS
Bet tai jau manekeniuko grozis... Sorry, zinau cia tema ne apie tai, na bet negaliu nepagirt graziu vaiku...
QUOTE(Naujamarte @ 2009 09 11, 21:06)
Laba vakara, auksarankes,
Is ankstinis aciu
Is ankstinis aciu
stai tokia esu nerus...galima rudeniui tiesiog is storesniu siuliuku...jei patiks ,schema imesiu
QUOTE(Medulis @ 2009 09 11, 21:42)
Na o stai ir mano bandymas (viskas daryta is akies)
Tik dydis biski mazas, nes dabar gerai kepuryte, bet rudeniui nelabai matyt bus
Tik dydis biski mazas, nes dabar gerai kepuryte, bet rudeniui nelabai matyt bus
o jei siek tiek ausytes pailginus ir raistelius padarius
Nu jau koks fainas šalmukas
Aš pernai mezgiau šalmuką, pagal Misty temą. Gavosi labai gerai, bet dabar reikia jau didesnės ir nežinau kaip apskaičiuoti akis - kiek turi būt akių priekyje, kiek skirta ausytėms ir kiek nugaroj Na ne tikslus skaičius, bet kokiom dalim, nes ten nėra keturios vienodos dalys
Aš pernai mezgiau šalmuką, pagal Misty temą. Gavosi labai gerai, bet dabar reikia jau didesnės ir nežinau kaip apskaičiuoti akis - kiek turi būt akių priekyje, kiek skirta ausytėms ir kiek nugaroj Na ne tikslus skaičius, bet kokiom dalim, nes ten nėra keturios vienodos dalys