QUOTE(maziuk @ 2010 05 25, 11:17)
aha, ypac "ekologiskas" sito duzginelio meniu - is smalsumo i ju psl ilindau ir buvau "nukauta" momentaliai... Nors ka as zinau, gal, pvz meniu esanti pieniska desra - kokia nors ekologiska naujove... arba pvz netikras zuikis is kokio nors ekologiskai auginto bekoniuko...
http://www.duzgineli...index.php?id=68 Nu bet "puiki" tuomet ta musu salis, jei bile kas sau gali kabinetis iskabas "ekologiskas"...
Aš tai tikiu, kad tas darželis tikrai smagus ir geras vaikučiams, bet man visi tie 'spekuliavimai' ekologiškumo sąvoka
, tuo labiau, kad šiuo metu, kai ekologiškumas visur labai eskaluojamas ir jo vaikomasi, tai panašiausias persiorentavimas ne vien dėl idėjos, bet ir dėl naudos..na, čia mano subjektyvi nuomonė žinoma..
To nepakanka, kad būti ekologišku, kas rašoma. To beje mokoma ir įprastuose, valstybiniuose darželiuose
Mano dukrytė būtent darželyje išmoko rūšiuoti atliekas, abi kartu nešam naudotus elementus į spec. vietas atiduot ir daželyje irgi būdavo 'gamtos dienos", kai sodindavo augalėlius, prieskonius ir pan.
Buvo ir ekologijos pamokėlės..kas tai yra ir pan., bet nuo to darželis netapo 'ekologišku'