Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(si1978 @ 2009 09 26, 22:44)
Būčiau su malonumu pamokius  mirksiukas.gif , bet deja gaila aš Klaipėdoje gyvenu.

kaip gaila... na, bet jei labai noresiu, tai internete pilna informacijos... tik as greiciau mokausi praktiskai kai parodo ar paaiskina smile.gif
aciu uz gerus norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 09 26, 21:47)
kaip gaila... na, bet jei labai noresiu, tai internete pilna informacijos... tik as greiciau mokausi praktiskai kai parodo ar paaiskina  smile.gif

mirksiukas.gif Nėr už ka, nes kiek pamenu save tai tikrai būtų buve kad kas šalia parodo, na bet internetas visagalis , išmokau biggrin.gif ir toliau tobulinuos .

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 09 26, 22:47)
kaip gaila... na, bet jei labai noresiu, tai internete pilna informacijos... tik as greiciau mokausi praktiskai kai parodo ar paaiskina  smile.gif

Jei angliškai suprantat, tai youtube ir parodo, ir paaiškina mirksiukas.gif pvz., čia

O mano vienintelio kol kas daryto vėrinuko valas susigarbanojo po vieno intensyvaus nešiojimo unsure.gif čia dėl to kad jis per plonas o karoliukai per sunkus ar kokia kita bėda? mąstau perverti tik dabar pasimečiau ant ko g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 09 27, 11:54)
Jei angliškai suprantat, tai youtube ir parodo, ir paaiškina  mirksiukas.gif pvz., čia

O mano vienintelio kol kas daryto vėrinuko valas susigarbanojo po vieno intensyvaus nešiojimo unsure.gif čia dėl to kad jis per plonas o karoliukai per sunkus ar kokia kita bėda? mąstau perverti tik dabar pasimečiau ant ko  g.gif
user posted image

aciu lb, pati nepagalvojau apie jou tube doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 09 27, 10:54)
Jei angliškai suprantat, tai youtube ir parodo, ir paaiškina  mirksiukas.gif pvz., čia

O mano vienintelio kol kas daryto vėrinuko valas susigarbanojo po vieno intensyvaus nešiojimo unsure.gif čia dėl to kad jis per plonas o karoliukai per sunkus ar kokia kita bėda? mąstau perverti tik dabar pasimečiau ant ko  g.gif
user posted image

Man atrodo, kad šitas vėrinukas ant vėrimo siūlo labai gražiai atrodys. Troselis bus per kietas, nekris gražiai perliukai, o štai ant siūlo bus pats tas mirksiukas.gif Man labai gražus spalvų derinys, net pati užsimaniau thumbup.gif
Atsakyti
Parodysiu savo savaitgalio darbelį - "Svajonių lietų"

user posted image
user posted image

Kadangi jis ilgas, teko fotografuoti ant savęs, labai meniškai nesigavo, bet bent jau matosi vaizdas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 27 rugsėjo 2009 - 19:38
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 20:22)

Neblogai padirbėjai! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
oho tai bent padirbėjai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 16:34)
Man atrodo, kad šitas vėrinukas ant vėrimo siūlo labai gražiai atrodys. Troselis bus per kietas, nekris gražiai perliukai, o štai ant siūlo bus pats tas  mirksiukas.gif Man labai gražus spalvų derinys, net pati užsimaniau  thumbup.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif
O spalvos tai čia prie suknelės derintos, man irgi labai gražu...

Pačios naujausias darbelis labai mielas, tiek kantrybės su tuo biseriu reikėjo turbūt!!!
Atsakyti
[quote=Hennessy,2009 09 27, 20:22]

Wou...Labai, labai man patiko 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 20:22)
user posted image

Labai grazu. wub.gif Megstu kai daug eiliu. labai labai... thumbup.gif O kiek cia verimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 28 rugsėjo 2009 - 11:01
sveiki ateinu ir čia pasiroditi
sv.perlai
user posted image
Atsakyti