Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Kokių grožybių pas jus pilna bigsmile.gif 4u.gif
Esu naujokė, tai turiu kelis klausimukus... Ar tokio tipo troseliai skirti vėrinių darimui? Ant ko jūs dažniausiai darote vėrinius ir karolius?
Atsakyti
Rudensvaikas, LadyO, Aruna - auksarankes ziuriu nesustojat tobulet blink.gif labai grazus ir originalus darbeliai, iskart issiskiria.

As senokai rodziaus, tai imesiu savo favorituka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2010 01 31, 18:00)
Man irgi patinka ilgi  wub.gif
Beje, ant ko verei, ant valo ar troselio?

šįkart ant storesnio valo 4u.gif

QUOTE(EditaR @ 2010 01 31, 22:06)
Rudensvaikas, LadyO, Aruna - auksarankes ziuriu nesustojat tobulet  blink.gif labai grazus ir originalus  darbeliai, iskart issiskiria.

dėkui aciuks.gif
Tavasis darbelis labai spalvom sužavėjo wub.gif
Atsakyti
EditaR, laaabai gražu. 4u.gif Labai!
Atsakyti
Labai malonu mergaites, kad patiko mano kuklus verinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 31, 20:15)
Esu naujokė, tai turiu kelis klausimukus... Ar tokio tipo troseliai skirti vėrinių darimui? Ant ko jūs dažniausiai darote vėrinius ir karolius?

Gal kas gali atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 01, 17:14)
Gal kas gali atsakyti  ax.gif

Taip, troseliai tam ir skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2010 02 01, 15:19)
Taip, troseliai tam ir skirti smile.gif

O ką jūs daugiau naudojate, troselius ar valą? Kurie lankstesni? Ir labai įdomu, kurie labiau tinka karoliams verti?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 01, 15:26)
O ką jūs daugiau naudojate, troselius ar valą? Kurie lankstesni? Ir labai įdomu, kurie labiau tinka karoliams verti?

Na, valas gal ir lankstesnis už troselį (juk troselis - metalinis), bet aš vėriniams naudoju tik troselius, o valą - nebent burbuliukų gamybai. Na, išskirtiniais atvejais, jeigu vėrinys iš biserio ir yra lengvutis - tada galima ir ant valo, bet skaudės širdis, ar tikrai patvaru doh.gif Buvo man porą kartų, kad nukando spaustukas valą, tad dabar ir bijau blush2.gif O troselis - metalinis, tad jeigu gerai užspaudi - tai jau nenutrūks rolleyes.gif
Šiaip konkretaus atsakymo, kas labiau tinka karoliams verti, turbūt nebus - priklauso nuo karoliukų rolleyes.gif Biseriniams darbeliams gal ir valas geresnis, akmenukas ir kt. sunkesniems - troselis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2010 01 31, 23:06)

As senokai rodziaus, tai imesiu savo favorituka blush2.gif

Žavus vėrinukas- violetinė mėgėjos, tai turėtų susipešti biggrin.gif
Atsakyti
Mano naujas verinukas

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus BabyGrite 4u.gif o pagal kokia schema gele darei?
Atsakyti