Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

biggrin.gif gal galit pasakyt kur nusipirkti galima kantrybes tokiems groziams?
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 00:04)
biggrin.gif  gal galit pasakyt kur nusipirkti galima kantrybes tokiems groziams?

as irgi manau, kad kam jau kam-o zgutam kantrybes reikia...todel net ir nepradedu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 01 15, 05:22)
as irgi manau, kad kam jau kam-o zgutam kantrybes reikia...todel net ir nepradedu... doh.gif

bet vos pabandai-užsikabini. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2010 01 15, 11:08)
bet vos pabandai-užsikabini. tongue.gif

reiktu pamegint...apsisarvavus kantrybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nerimo budas dar labai patiko del to,kad nerti galime bet kur,ko nors laukiant,autobuse ,masinoje....zodziu kur prisesi ten ir neri,o verti tai jau kaip prikaustytas,sedi prie staliuko ir viskas!
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 00:04)
biggrin.gif  gal galit pasakyt kur nusipirkti galima kantrybes tokiems groziams?

Ne kantrybės, o pirmiausia noro reikia smile.gif jūs neįsivaizduojat kaip aš vargau... bet nugalėjau victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 01 15, 12:44)
Ne kantrybės, o pirmiausia noro reikia  smile.gif  jūs neįsivaizduojat kaip aš vargau... bet nugalėjau  victory.gif

blush2.gif blush2.gif na, gal ir noro... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 15, 12:38)
Man tai nerimo budas dar labai patiko del to,kad nerti galime bet kur,ko nors laukiant,autobuse ,masinoje....zodziu kur prisesi ten ir neri,o verti tai jau kaip prikaustytas,sedi prie staliuko ir viskas!

pritariu, bet nert dar nuo mokyklos laikų negaliu pakęst. labai tikiuosi ir šitą savo "keistenybę" kada nors įveiksiu blush2.gif
Atsakyti
Kadangi kompas užlūžęs buvo, tai seniai nesivaidenau čia

user posted image

SUTEMŲ PASLAPTYS

user posted image
Atsakyti
Man taip pat lengviau vert papuošaliukus, o žgutui viską turiu, bet vat kantrybės ir laiko - nelabai...O taip gražuuuu...Beje, planuoju adata... smile.gif
Atsakyti
Aruna,kokios gražios sutemų paslaptys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 15, 15:16)
Man taip pat lengviau vert papuošaliukus, o žgutui viską turiu, bet vat kantrybės ir laiko - nelabai...O taip gražuuuu...Beje, planuoju adata... smile.gif

Dariau anksčiau ir su adata, bet vašeliu karoliukai gražiau gula

Dėkui Stewie
Atsakyti