gal galit pasakyt kur nusipirkti galima kantrybes tokiems groziams?
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 00:04)
as irgi manau, kad kam jau kam-o zgutam kantrybes reikia...todel net ir nepradedu...
QUOTE(juperi @ 2010 01 15, 05:22)
as irgi manau, kad kam jau kam-o zgutam kantrybes reikia...todel net ir nepradedu...
bet vos pabandai-užsikabini.
QUOTE(bulaukiux @ 2010 01 15, 11:08)
bet vos pabandai-užsikabini.
reiktu pamegint...apsisarvavus kantrybe
Man tai nerimo budas dar labai patiko del to,kad nerti galime bet kur,ko nors laukiant,autobuse ,masinoje....zodziu kur prisesi ten ir neri,o verti tai jau kaip prikaustytas,sedi prie staliuko ir viskas!
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 00:04)
Ne kantrybės, o pirmiausia noro reikia jūs neįsivaizduojat kaip aš vargau... bet nugalėjau
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 01 15, 12:44)
Ne kantrybės, o pirmiausia noro reikia jūs neįsivaizduojat kaip aš vargau... bet nugalėjau
na, gal ir noro...
QUOTE(BabyGrite @ 2010 01 15, 12:38)
Man tai nerimo budas dar labai patiko del to,kad nerti galime bet kur,ko nors laukiant,autobuse ,masinoje....zodziu kur prisesi ten ir neri,o verti tai jau kaip prikaustytas,sedi prie staliuko ir viskas!
pritariu, bet nert dar nuo mokyklos laikų negaliu pakęst. labai tikiuosi ir šitą savo "keistenybę" kada nors įveiksiu
Man taip pat lengviau vert papuošaliukus, o žgutui viską turiu, bet vat kantrybės ir laiko - nelabai...O taip gražuuuu...Beje, planuoju adata...
Aruna,kokios gražios sutemų paslaptys
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 15, 15:16)
Man taip pat lengviau vert papuošaliukus, o žgutui viską turiu, bet vat kantrybės ir laiko - nelabai...O taip gražuuuu...Beje, planuoju adata...
Dariau anksčiau ir su adata, bet vašeliu karoliukai gražiau gula
Dėkui Stewie