Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

ax.gif Per tris dienas gimusi trijulė
user posted image

Atsakyti
Diuni,
Kaip grazu wub.gif o gal isduosi paslapti kokia cia detale ir kaip prie jos pritvirtinai akmenelius? blush2.gif
Atsakyti
kokia faina trijulė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 18, 08:46)
4u.gif Labai gražu...
o kur perkat tokius fainus perlus upinius?

diuni, kaip gražu 4u.gif
O perliukus aš iš ebay parsisiuntusi, nes Lietuvoje kažkaip nerandu tokių gražių, arba kaina būna per didelė man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 18, 10:13)
ax.gif Per tris dienas gimusi trijulė

Gražumėlis,dabar lauksim pasidalinant patirtim, kaip tos detalės karoliukais padabintos, kokiu būdu pritvirtinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 18, 13:45)
diuni, kaip gražu  4u.gif
O perliukus aš iš ebay parsisiuntusi, nes Lietuvoje kažkaip nerandu tokių gražių, arba kaina būna per didelė man  rolleyes.gif

tai aš ir galvoju, kad pas mus kžkaip tokių perlų nelabai yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 18, 12:50)
tai aš ir galvoju, kad pas mus kžkaip tokių perlų nelabai yra... ax.gif

smile.gif o kokio diemetro perliuku tau reikia? Ar dar neatejo laikas perlams biggrin.gif
Papildyta:
Rodausi savo "Purple Rain"

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
biggrin.gif iš tiesų , tai man gražu perlai...bet kažkaip dar neturiu konkrečios vizijos , ką man reiktų padaryti iš jų... biggrin.gif ...tai jo, vadinasi , dar ne laikas...
Atsakyti
Aha, viskam savo laikas smile.gif
Atsakyti
Keli žgutai:

user posted image
Atsakyti
Gyva_ugnis- tavo žgutai fantastiški wub.gif Kad man tokio tobulumo...

Merginos,turiu klausimuką 4u.gif Kaip užbaigti ant troselio,valo,vielutės veriamus papuošalus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2009 09 18, 21:46)
Gyva_ugnis- tavo žgutai fantastiški  wub.gif Kad man tokio tobulumo...

O, labai labai ačiū už pagyrimą. ;] Tiesą pasakius, čia mano pirmieji žgutai (kol kas tik šiuos tris ir esu padarius). O pats pats pirmasis tai buvo tas, kuris viršuj kairėj, o apatinėj nuotraukoj - dešinėj.
Atsakyti