Dosikai, labai smagūs vėrinukai ant gumelės, skanūs tokie Norėjau paklausti - kaip tvirtini galus? Nes dariau apyrankę ant to silikoninio siūlo, prisikankinau koks jis slidus ir mazgai nė kiek nesilaiko, paskui spaustukais uzspaudziau, bet galiukus pabijojau arti kirpt....
Ir tuo pačiu pasirodau ką esu padariusi:
Čia ne visai ant kaklo - ant mašinos veidrodžio
Šitas rinkinuku
Na merginos, užkrėtėt vėriniais su kilputėm, seniai jau dariau, reikės paraityt
Olita, gražu
Olita, gražu
O vat aš įkasiu - merginos, na jau prekinė išvaizda tai katastrofiška - nuotraukos, nuotraukos, nuotraukos... Viskas dingsta, viskas prapuola...
Pasakysiu, kaip maži vaikai sako "GĖDA PELĖDA"
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 09, 23:12)
O vat aš įkasiu - merginos, na jau prekinė išvaizda tai katastrofiška - nuotraukos, nuotraukos, nuotraukos... Viskas dingsta, viskas prapuola...
Pusė velnio dar tos nuotraukos Būna ir blogiau
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 09, 23:12)
ajajajaj... susigedau... ... o is tikruju ne velnio! nesu zinove, nesu fotografe... norejosi tik pasidziaugti, o ne savo fotografijos meistriskumo lygi parodyti... lai bus man "Geda peleda"...
Juperi, taip nuvertini savo darbus ir nori greičiau pasigirt!!!
paprasčiausia yra tik sulaukti dienos šviesos ir saulės...
KOks pateikimas - toks ir įvertinimas...
Beje, pati ir prisipažinai...Aš daug kam norėjau pasakyt...
paprasčiausia yra tik sulaukti dienos šviesos ir saulės...
KOks pateikimas - toks ir įvertinimas...
Beje, pati ir prisipažinai...Aš daug kam norėjau pasakyt...
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 09, 23:44)
esu savikritiska, buvau ir liksiu- to visiskai nesigedinu...
"koks pateikimas toks ir ivertinimas" .... ...nuosirdaus Jums bendravimo...
Bet gi dar mokomasi pirmiausia ne gėda pelėda, o geriau patarimą duot
Ir kokia prekinė išvaizda, kai mokaisi ir daraisi dar tik sau
Ir kokia prekinė išvaizda, kai mokaisi ir daraisi dar tik sau
Tai vat su jumoru ir pasakiau, kad gėda pelėda...
Aš pati irgi tik mokausi, beje, fotografijos taip pat...
Ir man gaila, kai tokie simpatiški ir gražūs darbeliai taip pateikiami ir prarandamas visas jų žavesys. Kūrėjas ir jam prijaučiantys tą mato, bet yra ir stebėtojų, kurie visiškai nesupranta kaip ir su kuo tai daroma, ir ateina pažiūrėt tik į darbelius (būna, kad ir įsigyja)...
Aš pati irgi tik mokausi, beje, fotografijos taip pat...
Ir man gaila, kai tokie simpatiški ir gražūs darbeliai taip pateikiami ir prarandamas visas jų žavesys. Kūrėjas ir jam prijaučiantys tą mato, bet yra ir stebėtojų, kurie visiškai nesupranta kaip ir su kuo tai daroma, ir ateina pažiūrėt tik į darbelius (būna, kad ir įsigyja)...
[quote=Olita,2010 01 09, 21:46]
Dosikai, labai smagūs vėrinukai ant gumelės, skanūs tokie Norėjau paklausti - kaip tvirtini galus? Nes dariau apyrankę ant to silikoninio siūlo, prisikankinau koks jis slidus ir mazgai nė kiek nesilaiko, paskui spaustukais uzspaudziau, bet galiukus pabijojau arti kirpt...
Tvirtai užneriu štai tokį mazgą , tada užspaudžiu 1 ar 2 spaustukus ir uždedu spaustukų paslėpėją .
Dosikai, labai smagūs vėrinukai ant gumelės, skanūs tokie Norėjau paklausti - kaip tvirtini galus? Nes dariau apyrankę ant to silikoninio siūlo, prisikankinau koks jis slidus ir mazgai nė kiek nesilaiko, paskui spaustukais uzspaudziau, bet galiukus pabijojau arti kirpt...
Tvirtai užneriu štai tokį mazgą , tada užspaudžiu 1 ar 2 spaustukus ir uždedu spaustukų paslėpėją .
turiu viena klausymeli,kur perkate vinukus karoliukam, kokiais kiekiais, kiek mokate? pasizvalgiau po parduotuves 1vnt-nuo 20-30 -50ct, o kad daug ju pardavinetu vienoj vietoj niekur nemaciau...
tik internete radau patrauliu kainu nuo 6 ct uz vnt
tik internete radau patrauliu kainu nuo 6 ct uz vnt
QUOTE(juperi @ 2010 01 09, 20:27)
va dar parodysiu verinuka jusu teismui- toks "Čili" - raudonas, ugninis, pipirinis... su apsvietimu cia truputi prasoviau
Labai grazus verinukas:)
Klausimelis - is kokios storio vielutes ar vinuku darot tokius verinukus? nors, kad ir lankstyt nebutu sunku, bet kad ir verinukas tvirtai laikytus:)