Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 01 09, 16:43)
Daro daug kas taip  mirksiukas.gif Pasiūlymas dėl vielutės - ekonomiškumo atžvilgiu. Pigiau, tik kad pačiai kilputes abiejuose galuose susukt reikės  smile.gif

aha... tai tame ir sudetingumas... tuose galuose... bet idomu pacio verinio "kritimas" ar nepasikeicia su vielute ? man rodos, kad su smeigtukais graziau "gula" ar krenta, nezinau kaip teisingai issireiksti
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 01 09, 16:52)
aha... tai tame ir sudetingumas... tuose galuose... bet idomu pacio verinio "kritimas" ar nepasikeicia su vielute ? man rodos, kad su smeigtukais graziau "gula" ar krenta, nezinau kaip teisingai issireiksti

Kritimas, kaip jūs sakot, tai tikrai nepasikeičia smile.gif Ekonomiškumas tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 01 09, 15:52)

Kritimas nesikeičia. Juk naudoti vielutę vietoj smeigtukų, tai nereiškia verti karoliukus ANT vielutės mirksiukas.gif Vienam gale suformuoji kilputę, tada karoliukas, nukerpi ir kitam gale formuoji kilputę. Va ir viskas - rezultatas tas pats, o kaina mažesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2010 01 09, 18:33)
Kritimas nesikeičia. Juk naudoti vielutę vietoj smeigtukų, tai nereiškia verti karoliukus ANT vielutės  mirksiukas.gif Vienam gale suformuoji kilputę, tada karoliukas, nukerpi ir kitam gale formuoji kilputę. Va ir viskas - rezultatas tas pats, o kaina mažesnė  biggrin.gif

na va, pagaliau... atejo per ilga kakla, aciu uz issamu paaiskinima....o kokia vielute rekomenduotumet isigyti??? ja reiktu vienodai susikarpyti ir tada formuoti kilpeles?
Atsakyti
Juperiuk, atvaryk kavos, ir suraitysim tas kilputes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano naujausias eksperimentas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vetute, labai gražu thumbup.gif o kaip tą akmenuką pritvirtinai?
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 01 09, 18:55)
Juperiuk, atvaryk kavos, ir suraitysim tas kilputes  drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif ašai nelabai kukli- pasiulyma priemiau..tik pasiderins kada laikeli... gal i menesio pabaiga... mirksiukas.gif
Atsakyti
As ji tiesiog priklijavau prie felto ( taip regis vadinasi, ta medziaga ).
Atsakyti
Vetute, gerai atrodo, matai su tais klijavimais nieko nesuprantu blush2.gif

Juperi, kada galėsi parašyk, nes ir man dabar prasideda čia tokia veikla verysad.gif
Atsakyti
Na nelabai ten sudetinga, tik issiaiskinti zingsniukus reikia smile.gif jei turi klausimu ,visada mielai atsakysiu i juos (nesu dar didele profesonale smile.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 09 sausio 2010 - 19:25
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 01 09, 20:21)
Vetute, gerai atrodo, matai su tais klijavimais nieko nesuprantu  blush2.gif

Juperi, kada galėsi parašyk, nes ir man dabar prasideda čia tokia veikla  verysad.gif

Rugiaveideee... daryk ta veikla... as neskubu...kada nors paskambinsiu... kol kas turiu dar tu smeigtuku hihihi.gif ,,,tavo telefono Nr. kazkur pradanginau...gali i az priminti

va dar parodysiu verinuka jusu teismui- toks "Čili" - raudonas, ugninis, pipirinis... su apsvietimu cia truputi prasoviau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 09 sausio 2010 - 19:32