Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Rugiaveideee, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 12 06, 16:50)
Ačiū  blush2.gif o štai dar naujienų  mirksiukas.gif
user posted image user posted image
blush2.gif

labai grazu wub.gif kokie siu veriniu akmenu pavadinimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 12 30, 15:30)

Koks nuostabus zgutas doh.gif wub.gif As net bijau bandyt toki daryt, manau man nieko nesigaus verysad.gif
Atsakyti
Juuperr, ačiukas mirksiukas.gif

IwonaBogd, kodėl sakai nesigaus? tokius grožius kuri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 12 31, 18:01)
IwonaBogd, kodėl sakai nesigaus? tokius grožius kuri  thumbup.gif

Aciu ax.gif Gal man info truksta. g.gif Rinkau, bet gal ne ta ka reikia. O cia nertas vaseliu? Kazkada pora kartu bandziau su adata, bet nesigavo doh.gif Bet visada zgutais grozejausi. Reikes pabandyt butinai. Kazkaip nuteike mane optimistiskai jusu zodziai smile.gif
Jei nesigaus, tai jei leisit kreipsiuos jusu pagalbos. Bet tai galesiu pabandyt tik sausio pabaigoj. Dabar turiu suknele draugei nunert, tai laiko sau truksta unsure.gif

Svaikinu visus su Naujais 2010 Metais. Linkiu, kad butu laimingi, turtingi it kuribingi!!! newyear.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu išmokti žgutą nerti bigsmile.gif Pabandžiau du kartus ,bet nesigavo blush2.gif
Tai net nežinau kada bandysiu trečią kartą ax.gif
Atsakyti
Žgutus neriu tik vąšeliu. Verti dar nebandžiau blush2.gif kažkaip nėra noro. O va nerti vienas malonumas thumbup.gif jei kuom galėsiu padėt, padėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
pitchy, čia imperatoriškasis turkis (imperial turquoise) ir vaivorykštinis agatas (rainbow agate) ir swarovskiukai.
Atsakyti
Ir as noreciau pasirodyti savo darba.

user posted image
Atsakyti
na gan įdomiai žiūrisi derinys mėlyna+raudona g.gif
Atsakyti
Cia dar vienas mano bandymas :

user posted image
Atsakyti
Vetute, labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti