Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

LAukine, atrodo tiek nedaug- o koks gyvumas is karto user posted image
Atsakyti
As si savaitgali "melynavau" smile.gif

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Juodi vilnos kamuoliukai, pilki jaspio kampuoti karoliukai, juodi agato karoliukai, biseris.
user posted image

Tamsiai ir sviesiai zalios spalvos vilnos kamuoliukai, kriaukle,dauzto stiklo karoliukai, akmuo, biseris
user posted image
Atsakyti
suniuko mama, koks ryškus darbelis wub.gif Man tai labai-labai prie širdies 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vis gražėja tavo darbeliai mirksiukas.gif

Daivulyte, pirmas juodas mano skonio wub.gif Antras irgi patiko thumbup.gif

O mano vėrinukas labai nenorėjo šiandien fotografuotis, todėl rytoj teks dienos šviesoje dar kartą pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 15, 22:31)
suniuko mama, koks ryškus darbelis  wub.gif  Man tai labai-labai prie širdies  4u.gif  4u.gif  4u.gif
vis gražėja tavo darbeliai  mirksiukas.gif

Daivulyte, pirmas juodas mano skonio  wub.gif  Antras irgi patiko  thumbup.gif

O mano vėrinukas labai nenorėjo šiandien fotografuotis, todėl rytoj teks dienos šviesoje dar kartą pabandyti  blush2.gif

Aciu uz pagyrimus! 4u.gif Tai ikvepia kurybai! smile.gif

Laukiam tavo nuotruakos, man irgi su foto siom dienom ne kas - lyja, apsiniauke, tamsu..
Atsakyti
Na, šiandienos nuotraukos ne ką geresnės gavosi, net nežinau, kaip čia tuos perlus gražiai nufotografuoti doh.gif Na, bet parodau - su photoshopu paredagavau, kiek galėjau, kad bent padorus vaizdas būtų, bet ryškumo vis tiek pirmai nuotraukai neužtenka unsure.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 16, 17:38)
Na, šiandienos nuotraukos ne ką geresnės gavosi, net nežinau, kaip čia tuos perlus gražiai nufotografuoti  doh.gif 

Taigis taigis, balti perlai ypač įnoringi. Nebesigraužk Hennesy dėl nuotraukų, vistiek matosi, kad elegantiški papuošalai smile.gif
"Miškais ateina ruduo"- toks "ūkiškas" vėrinys (yra ir apyrankė)
user posted image
Atsakyti
LadyO, ačiū blush2.gif
Tavo vėrinys ir apyrankė liuks thumbup.gif Spalvų derinys man labai mielas 4u.gif
Atsakyti
Henessy - romantiska, subtilu, grazu 4u.gif

LadyO visai kitokio zanro, bet irgi grazu, rudeniska smile.gif
Atsakyti
Merginos ant ko veriat kaklui verinius, troselio ar vielute? Kad nesiraitytu suverus.
Atsakyti
juraciukaslt@, ant vielutės tai tikrai ne - nelaikys formos schmoll.gif Šiaip troselis, bet man kai kurie darbeliai su juo per kieti atrodo... Tai lengviems darbeliams naudoju specialų vėrimo siūlą.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 16, 16:38)
Na, šiandienos nuotraukos ne ką geresnės gavosi, net nežinau, kaip čia tuos perlus gražiai nufotografuoti  doh.gif  Na, bet parodau - su photoshopu paredagavau, kiek galėjau, kad bent padorus vaizdas būtų, bet ryškumo vis tiek pirmai nuotraukai neužtenka  unsure.gif

user posted image
user posted image

4u.gif Labai gražu...
o kur perkat tokius fainus perlus upinius?
Atsakyti