Juodi vilnos kamuoliukai, pilki jaspio kampuoti karoliukai, juodi agato karoliukai, biseris.
Tamsiai ir sviesiai zalios spalvos vilnos kamuoliukai, kriaukle,dauzto stiklo karoliukai, akmuo, biseris
Tamsiai ir sviesiai zalios spalvos vilnos kamuoliukai, kriaukle,dauzto stiklo karoliukai, akmuo, biseris
suniuko mama, koks ryškus darbelis Man tai labai-labai prie širdies
vis gražėja tavo darbeliai
Daivulyte, pirmas juodas mano skonio Antras irgi patiko
O mano vėrinukas labai nenorėjo šiandien fotografuotis, todėl rytoj teks dienos šviesoje dar kartą pabandyti
O mano vėrinukas labai nenorėjo šiandien fotografuotis, todėl rytoj teks dienos šviesoje dar kartą pabandyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 15, 22:31)
suniuko mama, koks ryškus darbelis Man tai labai-labai prie širdies
Aciu uz pagyrimus! Tai ikvepia kurybai!
Laukiam tavo nuotruakos, man irgi su foto siom dienom ne kas - lyja, apsiniauke, tamsu..
Na, šiandienos nuotraukos ne ką geresnės gavosi, net nežinau, kaip čia tuos perlus gražiai nufotografuoti Na, bet parodau - su photoshopu paredagavau, kiek galėjau, kad bent padorus vaizdas būtų, bet ryškumo vis tiek pirmai nuotraukai neužtenka
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 16, 17:38)
Na, šiandienos nuotraukos ne ką geresnės gavosi, net nežinau, kaip čia tuos perlus gražiai nufotografuoti
Taigis taigis, balti perlai ypač įnoringi. Nebesigraužk Hennesy dėl nuotraukų, vistiek matosi, kad elegantiški papuošalai
"Miškais ateina ruduo"- toks "ūkiškas" vėrinys (yra ir apyrankė)
LadyO, ačiū
Tavo vėrinys ir apyrankė liuks Spalvų derinys man labai mielas
Tavo vėrinys ir apyrankė liuks Spalvų derinys man labai mielas
Henessy - romantiska, subtilu, grazu
LadyO visai kitokio zanro, bet irgi grazu, rudeniska
LadyO visai kitokio zanro, bet irgi grazu, rudeniska
Merginos ant ko veriat kaklui verinius, troselio ar vielute? Kad nesiraitytu suverus.
juraciukaslt@, ant vielutės tai tikrai ne - nelaikys formos Šiaip troselis, bet man kai kurie darbeliai su juo per kieti atrodo... Tai lengviems darbeliams naudoju specialų vėrimo siūlą.
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 16, 16:38)
Na, šiandienos nuotraukos ne ką geresnės gavosi, net nežinau, kaip čia tuos perlus gražiai nufotografuoti Na, bet parodau - su photoshopu paredagavau, kiek galėjau, kad bent padorus vaizdas būtų, bet ryškumo vis tiek pirmai nuotraukai neužtenka
Labai gražu...
o kur perkat tokius fainus perlus upinius?