Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Rodau savo dar vieną paprastą vėrinuką
user posted image

O čia bandymas suraizgyti vėrinuką "koralų" vėrimo technika biggrin.gif
Dar reikės pasitreniruoti, nes kol suvėriau ir valas keliolika kartų susipainiojo, o ir patį valą per trumpą pasiėmiau, tai maži koraliukai gavosi ax.gif susikraipė kažkaip nevisai taip kaip reikia blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2009 11 14, 19:34)
O čia bandymas suraizgyti vėrinuką "koralų" vėrimo technika  biggrin.gif
Dar reikės pasitreniruoti, nes kol suvėriau ir valas keliolika kartų susipainiojo, o ir patį valą per trumpą pasiėmiau, tai maži koraliukai gavosi  ax.gif  susikraipė kažkaip nevisai taip kaip reikia  blink.gif

nuo valo visi gaminiai raitosi. Aš kadangi mėgstu daryti tvirtus darbus ir nenoriu tikimybės, jog vėrinys gali greit sutrūkti, tai visada iš vieno valo darau pagrindą, iš antro valo koralus, jei netingiu, dar ir trečią kartą prasieinu su valu per karoliukus - vėrinys nesigauna standus (ko nenorėčiau), bet užtai niekas nebesiklaipo į visas puses, o koralai laisvai kabo smile.gif Nežinau, ar aiškiai paaiškinau, kaip aš darau blush2.gif
Atsakyti
aš koralus darau taip:iš vieno valo darau pagrindą, tada su kitu valu darau koralus nuo vėrinio vidurio į kraštą, o tada su dar kitu nuo vidurio į kitą kraštą. taip bent jau dirbi su trumpesniu valu ir patogiau.
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 11 14, 23:13)
nuo valo visi gaminiai raitosi. Aš kadangi mėgstu daryti tvirtus darbus ir nenoriu tikimybės, jog vėrinys gali greit sutrūkti, tai visada iš vieno valo darau pagrindą, iš antro valo koralus, jei netingiu, dar ir trečią kartą prasieinu su valu per karoliukus - vėrinys nesigauna standus (ko nenorėčiau), bet užtai niekas nebesiklaipo į visas puses, o koralai laisvai kabo  smile.gif Nežinau, ar aiškiai paaiškinau, kaip aš darau  blush2.gif

QUOTE(bulaukiux @ 2009 11 14, 23:55)
aš koralus darau taip:iš vieno valo darau pagrindą, tada su kitu valu darau koralus nuo vėrinio vidurio į kraštą, o tada su dar kitu nuo vidurio į kitą kraštą. taip bent jau dirbi su trumpesniu valu ir patogiau.

aciuks.gif ačiū merginos už patarimus, nes man tai dar tik pradžia tokių vėrinukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeiVile @ 2009 11 08, 16:50)
nuostabus zgutas thumbup.gif  wub.gif (as niekaip jo nepagaminu gal kokia schemele i az galetum mestelt)

laba diena 4u.gif

o gal butu galima ta schemele cia imesti? aisku jei ne per daug prasau blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2009 11 08, 14:16)

aruna tikrai nerealus darbelis bigsmile.gif as netekus zado 4u.gif
Atsakyti
Tviga- ramus mielas vėrinukas.
Mergikės, žgutų vėrimui internete pilna info- susiveskit - вязание жгута- ir pirmyn. Yra su paveiksliukais. Tik tos kurios neneria, tai nežinau kaip darys, nes tie ant valo renkami, tai man nelabai patinka, nes gulasi karoliukai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 11 08, 15:16)

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Mano vėrinys blush2.gif
Tik "manekenas" pasirodė per trumpas, tai nėjo viso vėrinio normaliai nufotografuot rolleyes.gif

"Green tea"
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Arūna labai gražus žgutas wub.gif thumbup.gif negaliu akių atplėšt, kiekviena kart ieinat pažiūriu lotuliukas.gif

Rudens vaikas , geras derinukas mirksiukas.gif

Mamyčiuke , dėk foto per photobucketa mirksiukas.gif tvarkingiau susidės 4u.gif

O aš paskutiniu metu aptingau, nėr kotais ikvėpimo,o kelis kur padariau, neprisiruošiu sufotkint ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2009 11 17, 12:24)
Rudens vaikas , geras derinukas  mirksiukas.gif

ačiū labai aciuks.gif

greitu metu bus dar vienas truputuką panašus, reik tik foto sutvarkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 11 17, 14:09)
"Green tea"

Superinis vėrinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 11 15, 15:19)
laba diena  4u.gif

o gal butu galima ta schemele cia imesti? aisku jei ne per daug prasau  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

aruna tikrai nerealus darbelis bigsmile.gif as netekus zado  4u.gif

o gal gali pasakyti kiek metru ar kilometru karoliuku reikia susiverti ant siuko kad iseitu kaklo verinys? g.gif
Atsakyti