Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

LadyO- eina sau,galima eit iš eilės per visas temas ir girt pastoviai wub.gif Visi amuletai nuostabūs blush2.gif 4u.gif
rudens-vaikas - mano stiliaus wub.gif nerealiai gražu!!! 4u.gif
Atsakyti
LadyO - koks nuostabus darbas...neiprasto grozio.Saunuole!
Rudens-vaikas, simpatiskas darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2009 11 03, 22:42)
rudens-vaikas - mano stiliaus  wub.gif nerealiai gražu!!!  4u.gif

QUOTE(NeiVile @ 2009 11 04, 08:07)
Rudens-vaikas, simpatiskas darbelis smile.gif

dėkui judviem mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs Lady O amuletai wub.gif , o ir kitų darbeliai šaunūs.
Parodysiu ir aš ką paskutinėm dienom suvėriau. Opalito vėrinys (labai pasipūtęs- vis nenorėjo fotografuotis- ilgai reikėjo tartis lotuliukas.gif ):
user posted image

Rodochrozito vėrinys (tie dideli- turbūt agatas- jei klystu- pataisykit):
user posted image
Atsakyti
O ar cia tikrai Rodochrozitas? nes kiek ieskojau tai jis gan brangokas ir lyg sviesiai rozinis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 04, 15:22)

ANTRAS DARBELIS PATIKO 4u.gif
Atsakyti
gaby1, NeiVile, rasiux- ačiū jums, tik labai daug negirkit, bo išpuiksiu lotuliukas.gif
Labai patiko rudens-vaiko Žemė- toks jaukus rudeniškas papuošalas.
Rodochrozitas gal ir rodochrozitas. Vienoj parduotuvėj teko pirkt gana nemažus gabalus, tai jie buvo išties rožiniai, kitoj pirkau mažesnius, jie margoki, yra gelsvų, rusvų priemaišų. Ir čia gal kokia atmaina g.gif o vėrinys išties gražus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius mano vėrinukui. O tas rodochrozitas tikrai rodochrozitas- ten gal stambi skalda, tik nuotrauka nekokybiška ir atrodo tamsesnis. Pirkau kelis skaldos rinkinukus- buvo skirtingo dydžio ir spalvos atrodė skirtingesnės ( ši stambesnė buvo su daugiau juodos spalvos priemaišų), o smulkesnioji skalda buvo šviesesnė, štai toks iš jos išėjo vėrinėlis:
user posted image
Atsakyti
kiek graziu veriniu smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 11 04, 20:37)

Labai idomus darbelis,svelniu spalvu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 11 03, 19:45)
Dar vienas amuletas.
Gal nuo blogos akies ar blogo oro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Toks fainuolis nuo visų bėdų lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Aruna 4u.gif
Atsakyti