Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Kaip žadėjau mano "eksperimentiniai" vėriniai iš koralų ir juodo agato (į auskariukus nekreipkite dėmesio blush2.gif )
pirmasis
user posted image

antrasis labai panašus į pirmąjį, tik daugiau j.agatų mažiau blizgių detalyčių
user posted image

Nu bet nuotraukose jie man visai kitaip atrodo nei gyvai doh.gif neišeina gražiai nufotografuoti g.gif
Atsakyti
tviga labai grazu thumbup.gif o kodel i auskariukus nekreipti demesio? vien del to kad cia tik kaklo papuosalams temute? hihihi.gif manau jei nera temos "komplektukai" galima ir deti viska ka prie jo darete 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Na čia kaklo papuošalų tema tai ir parašiau kad į auskariukus nekreipti dėmesio biggrin.gif
dar turiu du vėrinius padarius panašius tik prieš tai nespėjau visko sudėti

su širdele (šis gavosi trumpas visai prie pat kaklo)
user posted image

ir šis su "lapeliu" bet kažkaip jis man nelabai gerai žiūrisi ir nežinau kas negerai ax.gif
user posted image

Na kol kas viskas. Dabar noriu pabandyti "koralų" vėrimo techniką iš biserio (nusižiūrėjau nuo rudens-vaikas gal nesupyks blush2.gif bet labai jau man jie gražūs)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 27 spalio 2009 - 15:46
tviga siaip visi verinukai grazus thumbup.gif tik va tas su lapeliu man noretusi ta lapuka isimti ir ideti ta pati pailga korala butu toks paprastutis o lapuka padaryti kaip pakabuti 4u.gif
o apie kokia koralu technika kalbi, nagi ir mane apsviesk blush2.gif
Atsakyti
TVIGA.labai grazus tavo darbeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2009 10 27, 15:44)
Na kol kas viskas. Dabar noriu pabandyti "koralų" vėrimo techniką iš biserio (nusižiūrėjau nuo rudens-vaikas gal nesupyks  blush2.gif  bet labai jau man jie gražūs)

o ko čia pykti? biggrin.gif bandykit ir mums pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2009 10 27, 16:51)
Kaip žadėjau mano "eksperimentiniai" vėriniai iš koralų ir juodo agato

Labai patiko pirmasis ir tas su širdele.
Į vėrinį, kuris "nesižiūri" būčiau dėjus ne lapelį, o tą stačiakampę detalę iš vėrinuko su daug agatų (nes ten ji man regis tiesiog per stambi) smile.gif Tokie tad mano diletantiški pastebėjimai.
Atsakyti
QUOTE(-mercy- @ 2009 10 27, 17:03)
tviga siaip visi verinukai grazus  thumbup.gif tik va tas su lapeliu man noretusi ta lapuka isimti ir ideti ta pati pailga korala butu toks paprastutis o lapuka padaryti kaip pakabuti  4u.gif
o apie kokia koralu technika kalbi, nagi ir mane apsviesk  blush2.gif

Ačiū visoms už įvertinimus 4u.gif
o "karalų" technika net nežinau kaip iš tikro vadinasi, bet šios temos pirmoje žinutėje yra įdėtas toks darbelis iš mėlyno biserio labai gražus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(LadyO @ 2009 10 27, 17:29)
Labai patiko pirmasis ir tas su širdele.
Į vėrinį, kuris "nesižiūri" būčiau dėjus ne lapelį, o tą stačiakampę detalę iš vėrinuko su daug agatų (nes ten ji man regis tiesiog per stambi)  smile.gif Tokie tad mano diletantiški pastebėjimai.

Dėkui 4u.gif
ir už pastabas dėkoju (man jų dar daug reikia) nesu vėrinių profesionalė tai tik eksperimentuoju ir mokausi biggrin.gif kartais po kelis kartus tenka perverti ir vistiek nieko nesupranti kodėl nesigauna, va tada ir reikia patarimų iš šalies drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei sako, kad violetinė spalva šio sezono vinis, tai puoškimės-
user posted image
Panašus, bet mėlynas, pavadinau jį Rašaluoti pirštai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 27 spalio 2009 - 20:48
QUOTE(LadyO @ 2009 10 27, 21:46)
Jei sako, kad violetinė spalva šio sezono vinis, tai puoškimės-

superinis verinukas, tik bent jau as prisibijau tos violetines spalvos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(-mercy- @ 2009 10 27, 22:48)
superinis verinukas, tik bent jau as prisibijau tos violetines spalvos hihihi.gif

smile.gif tai va, kaip žinodama, kad bus prisibijančių, ir mėlyną padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 10 27, 21:50)
smile.gif tai va, kaip žinodama, kad bus prisibijančių, ir mėlyną padariau lotuliukas.gif

irgi grazu, nors zinok vistiek mane traukia prie tos violetines lotuliukas.gif va kazkokios bobutes sumaste jog violetine - senmergiu spalva, tai ir baisu, o dar netekejus hihihi.gif
Atsakyti