Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Pievos19, aš labai norėčiau turėti tiek pinigų, kad galėčiau nešioti vien juvelyrinius dirbinius. Auksas, platina, deimantai, kiti brangakmeniai, naturalūs apvalūs perlai... wub.gif wub.gif wub.gif Bet su tokiais finansais turėčiau nešioti vienus tokius auskarus visą gyvenimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O bižuterija - pakankamai nebrangus būdas pasipuošti. Be to ir bižuterija būna visokia, bebūtinai kičas, gali labai skoningai atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Pievos19 @ 2009 10 12, 13:42)
Mano nuomone jau tie blizguciai  išeina iš mados Taip atsibodo tas pigus kicas tai beskonybe Mazu mergaiciu zaidimai su lelemis  Gal kam ir menas bet as menu tikra beskonybe Tik tikri juvelyrai gali sukurti kazka menisko 4u.gif

Ačiū už nuomonę.
Jei esate juvelyrė, ir kuriate tikrai meniškus vienetinius gaminius- sveikinu ir linkiu sėkmės.
Jei esate tokios juvelyrikos pirkėja, džiaugiuosi, kad galite tai sau leisti.
Mums, anot Jūsų "žaidžiančioms su lėlėmis" šis užsiėmimas yra savotiška relaksacija, saviraiškos forma, malonus laisvalaikio praleidimas. Nemanau, kad pretenduojame į "meno kūrėjo" statusą.
Beje, mada šiais laikais labai liberali.
Atsakyti
QUOTE(Pievos19 @ 2009 10 12, 12:42)
Mano nuomone jau tie blizguciai  išeina iš mados Taip atsibodo tas pigus kicas tai beskonybe Mazu mergaiciu zaidimai su lelemis  Gal kam ir menas bet as menu tikra beskonybe Tik tikri juvelyrai gali sukurti kazka menisko 4u.gif
Papildyta:

Nuotraukose viskas labai nupudruota o tikroveje pigus kicas

na as kaskaip labai noreciau savo nuomone irgi pareiksti.
Jau kaip pries tai minejo dalyve, kad tai: tiesiog nuostabus laisvalaikio praleidimo budas, taip pat sirdeliu pralinksminimas savo kurybos darbais. Kartais, kaip Jus ivardijate "PIGUS KICAS" yra simta kart brangesnis uz geriausia juvelyro darba.

Niekas nesiulo Jums cia kaska isigyti, cia mergaites, tiesiog dalijasi zaidimo taisyklemis ir rodo, kuri graziau aprenge lelyte wink.gif

nebutina smerkti ir "nusvilpti" tai kas sukuriama sirdimi ir rankomis wink.gif
o karoliukai, sakyciau, dabar kaip tik "ANT BANGOS" wink.gif
Atsakyti
g.gif sakyčiau yra labai įvairių variantų...ir juvelyrai ne visada padaro meno kūrinius, ir iš hobi kartais gimsta tikras meno kūrynys... cool.gif
Atsakyti
diuni, nu jau tavo vėriniai - tikrai šedevrai cool.gif
Atsakyti
blush2.gif na jau... biggrin.gif manau , dar yra smarkiai kur tobulėti... ax.gif
O jeigu visai rimtai, aš daug matau pas merginas puikių vienetinių gaminių, kurie tikrai turi vertę , tiek akmenų tiek meninę... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, greitai akimis perverčiau puslapius - gražūs jūsų darbeliai 4u.gif

Na, o aš neradau tinkamos temos, tad pasirodysiu čia...Ši grožybė mamos papuošalų dėžutėje liūdėjo daugiau kaip 20 metų ( o dar +/- 10m., kai dovanų mano močiutei juos atsiuntė teta iš Amerikos).
Neseniai juos užtikau ir mamai perleidus man, sugalvojau juos persiverti iš naujo, kadangi karoliukai buvo nutrūkę ir išsibarstę. Susivėriau apyrankę ant rankos ir karolius ant kaklo. Salone man juos sutvirtino užsegimu. Dar yra klipsai, tik kad labai jau skauda ausis pabuvus juos ilgiau užsidėjus biggrin.gif

Spalva labai sodri, ryški. Akmenukai nepakitę, nesubraižyti. Vasarą manau tikrai rasiu prie ko priderinti. Svarbiausia, man tai, kad jie jau turi savo vertę, išlaikyti...

user posted image
Atsakyti
4u.gif Na , šaunuolė 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Ši grožybė mamos papuošalų dėžutėje liūdėjo daugiau kaip 20 metų ( o dar +/- 10m., kai dovanų mano močiutei juos atsiuntė teta iš Amerikos).
Neseniai juos užtikau ir mamai perleidus man, sugalvojau juos persiverti iš naujo, kadangi karoliukai buvo nutrūkę ir išsibarstę. Susivėriau apyrankę ant rankos ir karolius ant kaklo.
[/quote]
Miela kai paveldėti papuošalai prikeliami naujam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 10 09, 15:35)
Dar vienas "amuletas"
user posted image
pasiilgusioms švelnumo siūlau Braškių šerbetą
user posted image

Seniau cia ir besilankiau, o apsilankius toookiu groziu rdau!!! wub.gif wub.gif Super amuletai!!!

Ir dar noriu pridurti, kad gal kai kam musu darbai ir "pigus kicas", bet juose sudeta musu meile, rupesciai, kuryba...!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suniuko mama: 13 spalio 2009 - 15:52
QUOTE(suniuko mama @ 2009 10 13, 17:46)
Seniau cia ir besilankiau, o apsilankius toookiu groziu rdau!!! wub.gif  wub.gif  Super amuletai!!!

Ir dar noriu pridurti, kad gal kai kam musu darbai ir "pigus kicas", bet juose sudeta musu meile, rupesciai, kuryba...!

Ogi prašom dažniau ateiti mirksiukas.gif Į visokius "kičus" akis paganyti, saviškius atnešt parodyt.
Atsakyti
LadyO, paklausau tavo patarimo ir imetu maniski "kica"

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti