Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Graži man ta kvadratinė sidabrinė detalė. Kakžkaip akis neužkliuvo kas parduoda tokias
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 10 08, 07:50)
Graži man ta kvadratinė sidabrinė detalė. Kakžkaip akis neužkliuvo kas parduoda tokias

daiva.lt smile.gif
Atsakyti
Dar vienas "amuletas"
user posted image
pasiilgusioms švelnumo siūlau Braškių šerbetą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 08, 17:48)
daiva.lt  smile.gif

Ot žioplas padaras doh.gif , o dar šiandien naršiau po puslapį biggrin.gif
Atsakyti
Braškių šerbetas - niam-niam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jis ant troselio vertas?
Atsakyti
4u.gif Braškės labai nuotaikingos...
Atsakyti
Dėkavoju diuni ir Hennessy.
Vertas tikrai taip, kaip ir galvoji smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes su *Rita* ir dar keliom forumietėm darom Kalėdinę akciją Vilniaus Universitetinės Vaikų Ligoninės Onkologinio skyriaus ligoniukams.. wub.gif
Jūs pačios žinote kaip mergaitėm,panelėm norisi pasipuošt,ypač,kai praranda taip brangintus plaukučius.. verysad.gif
Tad būtų nuostabu jei norėtumėte ir galėtumėte prisidėti prie akcijos ir pagaminti bent keletą kaklo papuošaliukų... wub.gif Ir visai nebūtina,kad jie būtų puošnūs ar labai ištaigingi..gali būti visai paprastučiai,bet jie tikrai sušildys ligoniukių širdutes wub.gif wub.gif
Akcijos temos nuorodėlę galite rasti mano paraše mirksiukas.gif
Rūta 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

mano paprastas pasizaidimas su biseriu...
Atsakyti
Čia mano perliukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na jūs merginos šaunuolės- vis darbuojatės ir darbuojatės thumbup.gif .
O aš šiek tiek apleidau savo rankdarbius, mat kiti darbai apipuolė, o ir lobių dėžutę aptuštint kaip ir reikėtų, kad nauji tilptų biggrin.gif .
Bet savaitgalį vis tiek neatsispyriau pagundai ir suvėriau štai tokius vėrinukus (su grandinėle jau iškeliavo pas šeimininkę):
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano nuomone jau tie blizguciai išeina iš mados Taip atsibodo tas pigus kicas tai beskonybe Mazu mergaiciu zaidimai su lelemis Gal kam ir menas bet as menu tikra beskonybe Tik tikri juvelyrai gali sukurti kazka menisko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pievos19 @ 2009 10 12, 12:39)
Mano nuomone jau tie blizguciai  išeina iš mados Taip atsibodo tas pigus kicas tai beskonybe Mazu mergaiciu zaidimai su lelemis  Gal kam ir menas bet as menu tikra beskonybe Tik tikri juvelyrai gali sukurti kazka menisko 4u.gif

Nuotraukose viskas labai nupudruota o tikroveje pigus kicas
Atsakyti