Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški indai

Mes irgi naudojom tik Bebe confort buteliukus. Labai patogus, ypac kai vaikas geria is buteliuko pats- nereikia taip galvos uzverst. Be to labai gerai, kad dugne yra voztuvelis- i buteliuka pro ji patenka tiek oro, kiek reikia, nereikia kas kiek laiko soskes traukt vaikui is burnos, kad oro ileist. O maniske tai taip paprastai ir nepaleisdavo to, kas burnoje  wink.gif

Mano patarimas- nepagailekit pinigeliu vaiko indams  wink.gif Nes pacios pagalvokit, kokie gali buti indai uz 4.19 lt. Mes panasius gavom dovanu, tai po pirmo naudojimo plastmase patamsejo- niekaip neisplausi  sad.gif Tai ir nenaudojom, kazkaip nemalonu, kai indai visada purvini atrodo. Be to kazkokia siurksti ta plastmase pasidare. Va, mes turim neduztanti prancuziska komplektuka, tai visai kas kita, nei visi tie plastmasiniai indai. Ir nekarta jau nukrite buvo- nieko  smile.gif Ir grazus, vaikui patinka. Aisku, kaina jo  :-/ Bet juk vaikas dar ilgai is jo valgys  wink.gif Taigi manau verta.
Mes nuo pat pradziu valgem paprastu sauksteliu. Ir labai greitai ismoko ta sauksteli ivairuot i burna neispylus. Paprasciausiai reikia leist kuo daugiau vaikui "treniruotis"- valgyt paciam. Maniskei kazkodel labai patinka visus gerimus gert sauksteliu, ipili i puodeli, rekia, kad sauksteli duociau. Ir taip nuo kokiu 1.3-1.4 m. Galit isivaizduot, kaip po tokiu gerimu viskas atrodydavo  wink.gif Bet uztai labai greit ismoko pati valgyt ir skystus patiekalus.
Atsakyti
Supermama, pirkau as tuos tipo "krutus" lenktus sauksteli ir sakute savo leliui. :smile.gif Tai ir stovi neneudojami-tikrai reklamos auka tapau. Visai jie nepatogus tai mazai rankytei, nezinau kaip kiti vaikai, bet maniskis kategoriskai atsisake su tokiais terliotis. Vakgo kuo puikiausiai su normaliais vaikiskais irankiukais be jokiu vikrutasu ;D [smiley=eda.gif] Be to teisybe sakai-kad tik nereiketu is naujo mokinti valgyti wink.gif Bet cia mano patirtis ir nuomone, gal kitos mamos kitaip masto?
Atsakyti
Vyresniajam buvom nupirke komplekteli prancuzisko grudinto stiklo su maugliu. Dabar jau ir jaunylei pradeda reiket indu, tai as sunaus paimu. Is pradziu buvo nelabai patenkintas, kam sese valgydinu is JO bliudelio. Tada as jam papasakojau istorija is savo gyvenimo. Mano broliai kai buvo mazi turejo lekstes tokias su milicininkais nupaisytais. Vienas brolis lekste savo sudauze, o kadangi buvo nebe mazas, tai naujos nebepirko. Tuo tarpu kitas net grizes po armijos sriuba srebe is lekstes su milicininku . Atrodytu koks skirtumas is kokio bliudo valgyt, bet iprates per sitiek metu butent prie tos lekstes. Dar senelis paerzino "kol armijoj busi sese gales is tavo bliudu valgyt" . Tai vaikas dabar vis dazniau pasiima vienodus su mumis
Atsakyti
Prasau patarimo, mamytes! Isigijom mes Avent puodeli, kuris skirtas kudikiams nuo 3 men. Siaip valgom tik mamos pieneli, buteliuku nenaudojam, o kai taip karsta noriu duoti arbatytes atsigerti, bet is to puodelio mano mazei neiseina gerti blink.gif Ji tik kandzioja ta snapeli ir netraukia i save. Gal yra kokia gudrybe kaip ismokyti gerti is sio puoduko? g.gif Kol kas arbata geriam is saukstelio tongue.gif
Atsakyti
Kazkur isgaravo Bebe confort metaliniu stalo irankiu komplektukai is prekybos centru- tik Tindi Rindi radau juos ir esu baisiai patenkinta- pritaikyta mazom burnytem ir rankytem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2003 06 12, 04:58)

Plaunu su Fairy arba Ajax. O jus?

Vaiko indu neplaunu su jokiais plovikliais, tik vandeniu. Juk jie nera tiek riebaluoti. O indus pirkau Bebe Confort, brangoka, bet nesigailiu, tikrai patinka. Tik gaila, kad negalima i mikrobange ju deti, nes kartais kai skubu, tai labai praverstu.
Kol kas valgom su minkstu plastmasiniu sauksteliu, bet esu nupirkus ir Bebe metaliniu irankiu rinkinuka, kad mokytusi pats valgyti. O tas isriestas saukstelis man didelio ispudzio nesukele, tikrai atrodo, kad prie jo pripras, o su kitais ir valgyti nemokes. smile.gif
Atsakyti
sveikos,
turiu buteliuką Tupperware,kur būtų galima įsigyti to butekiuko čiulptukų arba naują buteliuką?????
Atsakyti
Naudojau "Avent" buteliukus, o specialių lėkštučiųir šaukštukų tai nepirkom, priprato prie bendrų ir gerai.
Atsakyti
Sveiki,
Suku galvą kokias lėkštes, šaukštelius pirkti kūdikiui. T.y. plastmasė, metalas ar iš melamino(apie kurį girdėjau, kad įdėjus šilta maista jis išskiria farmaldehidus- aisku norėtusi tikėti, kad vaikiškose induose naudojamas gal netokis melaminas, bet juk kažkaip saugiau naudotis patikrintus laiko daiktus) pvz. sidabrinis šaukštelis - galima?
Ką Jūs renkaties?
Atsakyti
Mes nieko nepirkom - sudovanojo, ką gavom, tą naudojam tongue.gif tik šakutę su šaukštuku pirkom bebe comfort berods, nes labiausiai šakutė patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes valgome su sidabriniu šaukšteliu thumbup.gif
Atsakyti
Mums Nuke pasiūlė Cico šaukštelį, tikrai visą laiką džiaugiausi, labai patogus vaikui paimti į rankytę ir mokytis pačiam valgyti. thumbup.gif
Atsakyti