Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški indai

QUOTE(linciux8 @ 2012 08 26, 20:04)
Man irgi sita dubenėli būtų įdomu įsigyti. smile.gif  gal kas ji jau naudojat?

Sveikos smile.gif Aš nupirkau savo krikšto dukrytei dubenėlį, bet iš internetinės parduotuvės. Kaip matau nuotraukoje skiriasi nuo manojo smile.gif
user posted image
user posted image
Šiaip jis labai įdomus ir tikrai patogus padėti nelygiame paviršiuje, pati bandžiau tyčia išverst, bet nepavyko smile.gif Mano krikšto dukrytei dabar virš 2,5 metukų, tai ji gan gražiai jį nešiojasi, žinoma, kartais pasipila, jei netyčia pargriūna bėgdama smile.gif Bet šiaip tikrai šaunus dalykėlis smile.gif
Atsakyti
Idomu, ar yra kokiu maziau duztanciu ne plastikiniu lekstuciu, dubeneliu, gertuviu? Gal zinote ka gero? g.gif
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2012 09 03, 02:06)
Idomu, ar yra kokiu maziau duztanciu ne plastikiniu lekstuciu, dubeneliu, gertuviu? Gal zinote ka gero?  g.gif

As irgi ieskau, nes net plastikine turejau, tai ant zemes nukrito ir iskilo blink.gif
Atsakyti
Maniškis valgo iš paprastų indų
Atsakyti

Man labai labai patinka ir abu vaikuciai uzaugo su tupperware produkcija ir siais sauskteliais
user posted image
sauksteliai kudikiui su deklu,gali masinoje laikyti,rankineje visada svarus ir sandarus.

Atsakyti
OXO firmos lekstute, sauksteli ir sakute turim thumbup.gif Mazoji jau nuo metuku pati valgo ir labai patogu jai, daug paprasciau smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nupirkau vakar Tomme Tippe dubenėlius ir neslįstantį padėklą.

Parėjus išbandžiau, viskas buvo ok. Šiandien jau daviau valgyt, atšoka dubenėlis. Negi dėl to, kad įšyla dugnas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 10 18, 16:31)
Nupirkau vakar Tomme Tippe dubenėlius ir neslįstantį padėklą.

Parėjus išbandžiau, viskas buvo ok. Šiandien jau daviau valgyt, atšoka dubenėlis. Negi dėl to, kad įšyla dugnas? g.gif

aš esu išbandžiusi kelių firmų limpančius dubenėlius - nė vienas nelaikė schmoll.gif nepasiteisinęs mums šitas reikalas, nežinau net, kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 10 20, 08:45)
aš esu išbandžiusi kelių firmų limpančius dubenėlius - nė vienas nelaikė  schmoll.gif  nepasiteisinęs mums šitas reikalas, nežinau net, kodėl.

aš neprarandu vilties, vakar ryte kuo puikiausiai laikė, per pietus vėl nebelabai, vakare laikė biggrin.gif
Galėtų perkat instruktažą pravest biggrin.gif
Atsakyti
Kokius indus rekomenduotute, bet kad ir būtų nekenkingi. O prieš perkant atkreipiate iš ko jie g.gif pagaminti?
Atsakyti
Visai neseniai atradau Sistema Plastics dėžutes ir indelius Lietuvoje - nusipirkau ir nepasigailėjau smile.gif

Mano 5-metė dukra dabar pati renkasi maistelį, kurį norės pasiimti su savim į darželį ir netgi pati viską pakuojasi. Kadangi dėžutės labai spalvingos ir žaismingos - jai tai kaip pramoga smile.gif O ir man problemų daug išsisprendžia dėl jos valgymo, nes anksčiau vis atsisakydavo pasiimti užkandžių priešpiečiams, o daržely nedaug ką gali valgyt, nes yra labai daug kam alergiška sad.gif !

Be viso to, dėžutės yra pagamintos iš plastiko be bisfenolio A!

Štai keli pavyzdžiai:

user posted image
user posted image

Žadu išbandyti daugiau visko ir ateity! smile.gif

šias dėžutes galit rasti facebooke - Sistema Plastics Lietuva smile.gif

Jei kas nors irgi bandė šias prekes - pasidalinkit savo patirtimi! 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ieskau vaikisku indu komplekta vsu "Masa ir Medved", nu laaaaabai reikia, gal kas patartu kur buna pirkti?
4u.gif
Atsakyti