turim tuoerware įrankius, bet mums jie tik šiaip sau su šakute nelabai eina ką pasmeigti... šaukštukas negilus... mažė nugraužė kotelus dėl laikymo rankytėje, tai gal ir taip - patogu
QUOTE(sidrulka @ 2012 01 22, 15:32)
turim tuoerware įrankius, bet mums jie tik šiaip sau su šakute nelabai eina ką pasmeigti... šaukštukas negilus... mažė nugraužė kotelus dėl laikymo rankytėje, tai gal ir taip - patogu
kogero su bet kuria ne metaline sakute sunku kazka pasmeigti, pilnai sutinku,o del saukstelio irgi labai priklauso nuo valgymo ygydziu ir mokymo nes pvz mes valgem mazytes su mazu sauksteliu ir po truputi,o kai pamaciau kaip drauge savo jaunesni berniuka maitina tai buvau apakus su arbatiniu sauksteliu ir kaupina duodavo tas vaikutis vos pajegia issizioti .
o kad tokius dalykus mazieji apdoroja savo daiginamais dantukais tai tikra tiesa ir turbut pas dazna taip buna uztai ir dziaugemes tokiais yrankiais kur nera jokiu blogiuku
na o as esu labai patenkinta tupperware sauksteliu dekliuke, uzsisakiau ir antra labai patogu vaikiuka maitinti, nes ilgas kotelis ir, aisku, didelis pliusas kad su dekliuku, nesiojuosi rankineje, kad visada turetume savo sauksteli.
Dar labai dziaugiuosi indu maistui sildyti kur prisipila karstas vandenukas ir kosytes susyla. Mokejau nepigiai, bet visai nesigailiu pirkus.
Dar labai dziaugiuosi indu maistui sildyti kur prisipila karstas vandenukas ir kosytes susyla. Mokejau nepigiai, bet visai nesigailiu pirkus.
QUOTE(Nautica @ 2012 06 24, 13:27)
Sveikos mamytės, gal kas tyrite įsigiję neišsipilantį dubenėlį GIZMO BOWL?
Kokie atsiliepimai? Ar verta?
ir mes toki nusiziurejom,tik dar vis dvejojam ar pirkti,idomu buytu kitu mamyciu nuomone kurios jau isigijo si stebukla
QUOTE(atrai @ 2012 08 01, 00:30)
ir mes toki nusiziurejom,tik dar vis dvejojam ar pirkti,idomu buytu kitu mamyciu nuomone kurios jau isigijo si stebukla
Nupirkau savo 2,5 metų dukrytei, bet nepasakyčiau, kad pasiteisino. Visų pirma dubenėlis kažkoks mažesnis, nei parodyta, nelabai kas telpa. Antra, numetus netyčia ant žemės vistiek išbyra. Trečia, mano vaikas nebūtinai ima dubenėlį už rankenėlių, maniškė suima visas dalis, taigi vidinis dubenėlis nejuda kaip turėtų ir vis tiek išsipila. Gal mažesniem vaikam labiau tiktų?
Nors visai gerai, kai tenka padėti ant nelygaus paviršiaus, pvz., ant žolės (gyvenam privačiam name, tad į kiemą vaikas mėgsta išsinešti kukurūzų, džiovintų obuoliukų ir pan.), tai tikrai neišsipila.
Valgymo pradžiai reikalingus įrankius gavom dovanų Sidabrinį šaukštelį, dubenėlį ir lėkštutę su Wini puchu O va, gertuvės, nei puodelio dar neturim. iki šiol nereikėjo, krūties užteko, bet dabar jau reikės. Žiūrinėju, skaitinėju ir jau pasimečiau. net nežinau, kuri geriausiai tinka pradžiai
QUOTE(atrai @ 2012 07 31, 23:30)
Buvau nupirkus, kai vaikas dar gerai nevaiksciojo. Jis su juo daugiau zaisdavo nei naudodavo pagal paskirti Po kokio menesio suluzo Tikrai nera butinas daiktas bet smagu paziureti ai vaikas nesiojasi maista o jis neiskrenta
QUOTE(Nautica @ 2012 06 24, 14:27)
Net nežinojau , kad tokių dalykų yra.... O tai sūnus mėgsta dubenį su musliais nešiotis.
QUOTE(Nautica @ 2012 06 24, 14:27)
Man irgi sita dubenėli būtų įdomu įsigyti. gal kas ji jau naudojat?
QUOTE(linciux8 @ 2012 08 26, 20:04)
Man irgi sita dubenėli būtų įdomu įsigyti. gal kas ji jau naudojat?
Mes turim, gavom dovanu. 1,5 m dukrytei patinka nesiotis ka nors is sausu pusryciu po kambari, valgyti. Ne taip greitai issipila kaip is paprasto dubenelio, bet vis tiek pribarsto. Siaip smagus dubenelis, kai gauni dovanu