Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Lyginau nuo gimimo iki 4 menesiu smile.gif o dabar tik virsutinius rubelius.
Atsakyti
o as lyginu visus drabuzelius (isskyrus kojines,striukes) patalyne taip pat lyginu,ne tik vaikelio bet ir savo.megstu,kad butu tvarka 4u.gif bet kartais tas lyginima s doh.gif
Atsakyti
QUOTE(realax @ 2009 10 14, 12:50)
o as lyginu visus drabuzelius (isskyrus kojines,striukes) patalyne taip pat lyginu,ne tik vaikelio bet ir savo.megstu,kad butu tvarka  4u.gif  bet kartais tas lyginima s  doh.gif

drinks_cheers.gif as taip pat. bet man lyginti patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 10:15)
Nelyginu nei patalynes, nei drabuzeliu. Kazkur esu girdejusi, bet nezinau ar tai tiesa, kad islyginta patalyne "nebekvepuoja", joje zmogus labiau prakaituoja ir pan. g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lyginau iki 2mėn, o dabar tik patalynę perbraukiu, nes nebespėju doh.gif
Atsakyti
as tai iki 2menesiu viska lygindavau, o dabar tik patalyne ir aisku jei reikia virsutini drabuzeli, nes ir laiko jau nebeturiu ir noro blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi nelyginam, praktiskai nieko ax.gif
Atsakyti
niekada nelyginau,tik visus maziuko rubelius plaunu su specialiais milteliais
Atsakyti
Iš pradžių lygindavau, dabar jau seniai nebe. Kartais tik kokį viršutinį drabužėlį, jei jau labai suglamžytas būna ax.gif
Atsakyti
siaip daktarai pataria iki 6 menesiu lygint ir skalbt specialiais milteliais. pati as lyginu tik leliukio apatinius drabuzelius ir patalyne ax.gif skalbiu specialiais milteliais neutral 4u.gif
Atsakyti
Nelyginu,isdziuvusius graziai sulankstau ir tiek.Dar truputi praeis laiko,rubeliai bus didesni,tai teks,nlb to laukiu biggrin.gif
Atsakyti
skalbiau ir lyginau naujus nupirktus arba dovanotus rubelius, patalynes neskalbiau, tik paklode, nes sviesiai zydra, bijojau, kad dazys smile.gif veliau lyginau rubelius po skalbimo tik kol bambute uzsitrauke, dabar ta retai bedarau, nes, klausau patarimo, kad lyginant dingsta drabuzelio pakiles pukelis ir rubelis netenka silumos smile.gif gi negreziu centrifugu, o skalbiu svelnia programa, tai rubeliai neglamzuoti
skalbiu spec. kudikiams ir jautriai odai milteliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 01 lapkričio 2009 - 18:17