Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

lyginau iki 3 men. (nors gal uztenka iki bambute uzgyja). siaip nieko nelyginu, nes dziovyklej dziovinu, tai nera poreikio, nesusiglamzo tongue.gif
Atsakyti
Nelyginu nei patalynes, nei drabuzeliu. Kazkur esu girdejusi, bet nezinau ar tai tiesa, kad islyginta patalyne "nebekvepuoja", joje zmogus labiau prakaituoja ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 08:15)
Nelyginu nei patalynes, nei drabuzeliu. Kazkur esu girdejusi, bet nezinau ar tai tiesa, kad islyginta patalyne "nebekvepuoja", joje zmogus labiau prakaituoja ir pan. g.gif

tai norit pasakyt, kad ir sau del sios priezasties nieko nelyginat?
Atsakyti
Kažkur iki 3 men liginau visus rubelius ir pataline ir visas palutes dabar liginu ne visus nes kartais pritingiu blush2.gif bet man graziau kai isliginti rubeliai ax.gif
Atsakyti
lyginu viska nuo pat pirmos dienos iki db 4u.gif na tik kojiniu ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 11:19)
tai norit pasakyt, kad ir sau del sios priezasties nieko nelyginat?

Sau patalynes taip pat nelyginu.O drabuzius tai butinai bigsmile.gif Juk nevaiksciosiu visa susigarankstijusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 15:49)
Sau patalynes taip pat nelyginu.O drabuzius tai butinai bigsmile.gif Juk nevaiksciosiu visa susigarankstijusi tongue.gif

na as patalynes irgi nelyginu ir vaikisku trikotaziniu gaminiu taip pat ax.gif
Atsakyti
Iš pradžių lyginau viską, o ir dabar drabužėlius, kurie prie kūno eina (bodžiai, šliaužtai...) visad lyginu. Patalynę irgi lyginu, man gražiau ir tvarkingiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2009 10 09, 23:00)
Iš pradžių lyginau viską, o ir dabar drabužėlius, kurie prie kūno eina (bodžiai, šliaužtai...) visad lyginu. Patalynę irgi lyginu, man gražiau ir tvarkingiau atrodo  smile.gif

4u.gif pritariu,as taip pat.
Atsakyti
taip kaip savo visus rubus lyginu, taip ir savo lelytes rubelius lyginus. aisku isskyrus kojines smile.gif
Atsakyti
Lyginu nuo gimimo 4u.gif
Atsakyti
as pirma menesi viska be isimties. o dabar tik graziai isdziaustau ir tvarkingai iskart sulankstau nukabinus, nes laiko nebelieka. Atrodo beveik kaip islyginti biggrin.gif
Atsakyti