Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

QUOTE(Murlyka @ 2009 09 17, 17:38)
Ech, moterys, as kai laiko turiu tenoriu tik prigult ir pagulet... blush2.gif

4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patalynę, viršutinius drabužius lyginu, o apatinius mažiaus drabužiukus lyginau pirmąjį mėnesį tik. Dabar jau ne, nebent jau labai susiglamžę atrodo po skalbimo. Šiaip bodžiukus džiaudama pakratau gerai ir tik tada džiaunu, lygesni būna smile.gif
Atsakyti
as lyginau kol bambyte uzgijus nebuvo, o dabar nieko nelyginu. beja as nekenciu lygint blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

abieju vaiku apatinius rubelius ir patalyne lyginau tik iki pirmo issklabimo t.y. kai ruosiau maziukams kraiteli, viskas buvo islyginta, o paskui ir iki dabar lyginu tik tuos drabuzelius, kuriuos butina lyginti, kurie labai susiglamze po skalbimo buna. Dal patalynes, tai mano vaiku uzvalkaliukai tokie, kurie nesiglamzo, tai bedos kaip ir nera, taciau kartais, jei turiu laiko, tai pries ivilkdama svaria patalyne perlyginu, man labai patinka islygintos patalynes kvapas, manau ir vaikiukai geriau issimiega smile.gif !
Taciau, siaip, tai nesivarginu su lygintuvu, su siaubu atsimenu dienas, kai guledavo kruva skalbiniu ir visa diena paaukota ju lyginimui blink.gif doh.gif Dabar nei vieno drabuzio nelyginu, sulankstau ir i spinta topsecret.gif biggrin.gif Drabuzius lyginu, tik pries juos devint, t.y. ka ta diena rengiuosi as ar mano seima, tuos drabuzius ir islyginu biggrin.gif
Atsakyti
Lyginau kol dar gimes vaikutis nebuvo, ruosdama kraiteli, paskui nei kart nelyginau. Labai gerai ir taip nesiojam wub.gif
Atsakyti
As tai tik pirma menesiuka lyginau, o dabar ner kada. Tai lyginu kai reikalas yra- i svecius pas daktare, ar siaip ziauriai susiglamzes drabuzis. Neprisimenu kada paskutini syki vyrui marskinius lyginau, pas tuo pasirupina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 22 rugsėjo 2009 - 07:28
Man nepatinka lyginti, bet lyginu viska smile.gif , nezinau man kitaip nesigaunas.
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2009 09 22, 12:15)
Man nepatinka lyginti, bet lyginu viska  smile.gif , nezinau man kitaip nesigaunas.

Man irgi lyginimas kancia, bet mergaiciu ir patalyni ir visus drabuzelius lyginu ax.gif
Atsakyti
Na as lyginu tik tai, ka butina lyginti. Stengiuos pirkti tokius drabuzius ir vaikui, ir sau, kad kuo maziau to dziaugsmo butu blush2.gif Nekenciu sito darbo, o ir laiko neturiu tam ax.gif
Atsakyti
As viska lyginu 4u.gif
Atsakyti
Aš predėjau lyginti tik viršutinius susilamdžiusius drabužiukus... Suknytės, bliuskutes, kurios nesižiūri neišlygintos...
Atsakyti
viska lyginu. net seilinukus. man negrazu kai susiglamze.
biggrin.gif
Atsakyti