kai pirmas vaikutis tai viską lyginu ir rūbus ir patalynę kaip ir sau
Auginu du mazylius
ir esu tokios nuomones, kad viska savo vaikams lyginsiu iki to laiko, kol jie patys ismoks tai daryti. Kai budami atitinkamo amziaus ir mokedami lyginti - patys nuspres ar jiems vaikscioti suglamzytais drabuziais, ar islygintais.
Manau, kad as, kaip mama, privalau pasirupinti, kad mano vaikai atrodytu padoriai
Kol jie nemoka lyginti, lyginsiu as
Kai ismoks, spres patys
ir esu tokios nuomones, kad viska savo vaikams lyginsiu iki to laiko, kol jie patys ismoks tai daryti. Kai budami atitinkamo amziaus ir mokedami lyginti - patys nuspres ar jiems vaikscioti suglamzytais drabuziais, ar islygintais.
Manau, kad as, kaip mama, privalau pasirupinti, kad mano vaikai atrodytu padoriai
Kol jie nemoka lyginti, lyginsiu as
Kai ismoks, spres patys
Lyginu bodžiukus ir šliaužtinukus, patalynės ne.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2012 12 01, 02:10)
Patalynes niekada nelyginu nei sau nei vaikui, nes islyginta patalyne nesugeria prakaito nakti, tad nelabai sveika,
Maniskei jau 10 men, bet iki siol lyginu viska. Man svarbu, kad vaikas tvarkingai atrodytu, be to, lyginimo esme ne tik suglamzytus islygint, o tai, kad mikrobai, bacilos pasinaikina nebent jei skalbiate labai aukstoje temperaturoje tuomet nebutina lyginti.
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 11 03, 13:47)
Isvis, drabuziu praktiskai nelyginu nei sau nei vaikams, dziaustau taip, kad neatrodytu baisiai nelyginti. I menesi gal 2 kartus lygintuva issitraukiu porai drabuziu.
Lygiai taip pat ir aš darau. Palyginu, tik jei jau labai beivltiškai išdžiūsta.
Savo mazyliui lyginau tik pirmasias savaites. Veliau nebelyginau, kaip ir savo bei tevelio . Viska graziai sulankstau ir i spinta. Juk jei kur einame vistiek tenka lyginti antra karta. Be to man lyginimas tik tuscias laiko svaistymas, nes spintoje vistiek susilanksto, geriau ta laika turiningiau praleisti nei su lygintuvu .
Lyginau gal kokį pirmąjį mėnesį, po to apmažėjo mano lyginimas, ir galiausiai liko lyginami tik išeiginiai rūbeliai
nelyginu ir nelyginau