Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

kai pirmas vaikutis tai viską lyginu ir rūbus ir patalynę kaip ir sau smile.gif
Atsakyti
Auginu du mazylius thumbup.gif
ir esu tokios nuomones, kad viska savo vaikams lyginsiu iki to laiko, kol jie patys ismoks tai daryti. Kai budami atitinkamo amziaus ir mokedami lyginti - patys nuspres ar jiems vaikscioti suglamzytais drabuziais, ar islygintais.
Manau, kad as, kaip mama, privalau pasirupinti, kad mano vaikai atrodytu padoriai smile.gif
Kol jie nemoka lyginti, lyginsiu as
Kai ismoks, spres patys smile.gif
Atsakyti
Tik naujagimiui skirtus drabuzelius islyginau ir viskas, kudikiui nei patalynes nei drabuzeliu nelyginu, po skalbimo padziaunu ant dziovykles ir graziai isdziuva bei nebuna suglamzyti smile.gif
Atsakyti
as lyginu absoliuciai viska, netgi kojines smile.gif man graziau kai drabuzeliai islyginti, be rauksliu.
Atsakyti
Lyginu bodžiukus ir šliaužtinukus, patalynės ne.
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2012 12 01, 02:10)
Patalynes niekada nelyginu nei sau nei vaikui, nes islyginta patalyne nesugeria prakaito nakti, tad nelabai sveika,  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskei jau 10 men, bet iki siol lyginu viska. Man svarbu, kad vaikas tvarkingai atrodytu, be to, lyginimo esme ne tik suglamzytus islygint, o tai, kad mikrobai, bacilos pasinaikina smile.gif nebent jei skalbiate labai aukstoje temperaturoje tuomet nebutina lyginti.
Atsakyti
Nė vienam vaikui niekada nieko nelyginau, didelės naudos nėra, o laisvo laiko ir taip ne kalnai. Patalynę lyginti tas pats, kas kiaurasamčiu vandenį semti.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 11 03, 13:47)
Isvis, drabuziu praktiskai nelyginu nei sau nei vaikams, dziaustau taip, kad neatrodytu baisiai nelyginti. I menesi gal 2 kartus lygintuva issitraukiu porai drabuziu.

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat ir aš darau. Palyginu, tik jei jau labai beivltiškai išdžiūsta.
Atsakyti
Savo mazyliui lyginau tik pirmasias savaites. Veliau nebelyginau, kaip ir savo bei tevelio biggrin.gif . Viska graziai sulankstau ir i spinta. Juk jei kur einame vistiek tenka lyginti antra karta. Be to man lyginimas tik tuscias laiko svaistymas, nes spintoje vistiek susilanksto, geriau ta laika turiningiau praleisti nei su lygintuvu smile.gif.
Atsakyti
lyginu, kai ųgtels, gal ir nebevargsiu kur įmanoma
Atsakyti
Lyginau gal kokį pirmąjį mėnesį, po to apmažėjo mano lyginimas, ir galiausiai liko lyginami tik išeiginiai rūbeliai smile.gif
Atsakyti
nelyginu ir nelyginau blush2.gif
Atsakyti