Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

QUOTE(freewind @ 2012 10 20, 14:33)
Lyginu visad, tiesiog man taip graziau ir tvarkingiau. O higienos sumetimais, manyciau, koki men reiktu lygint. g.gif

Pritariu 4u.gif , kad graziau ir tvarkingiau. Isijungiu TV ir lyginu. Visada.
Atsakyti
as vis dar viska lyginu, tik paklodytes ne, nes mes naudojam i lovyte ta fitted sheet, o jos ne per kur normaliai neislyginsi. o daugiau viska isslyginu 4u.gif
Atsakyti
taip butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai ne.
Atsakyti
taip, visus drabuzelius, patalyne, vystiklus, merliukus... man patinka kai mazylio spinta yra tvarkinga, drabuzeliai bei pataline minksta... 4u.gif
Atsakyti
Mums jau puse metu ir as tiek anksciau, tiek dabar lyginu visus mazylio drabuziukus ir patalyne.
Atsakyti
Pradzioje kai tik gime tai lygindavau, aisq graziau tvarkingiau, bet db jau nebelyginu kazkaip pas mus nlb iprasta lyginti patalynes smile.gif
Atsakyti
Lyginau tik pacia pirmaja vaiko patalyne bei visa kita, veliau jau ne.
Atsakyti
pirmąsyk praskalbiau viską, išlyginau. o kai jau vaikutis atsirado, tiesiog natūraliai laiko lyginimui neliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagsyte* @ 2012 12 06, 15:20)
taip, visus drabuzelius, patalyne, vystiklus, merliukus... man patinka kai mazylio spinta yra tvarkinga, drabuzeliai bei pataline minksta... 4u.gif

lyginu visada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lyginu viską, nes kūdikio odelė labai gležna, o lyginimas suminkština medžiagytę. O ir tvarkingiau atrodo.
Papildyta:
Lyginu viską, nes kūdikio odelė labai gležna, o lyginimas suminkština medžiagytę. O ir tvarkingiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 10, 10:26)
As tai savo mazei drabuzelius lyginau iki kokiu 2 men, dabar nebelyginu, tik patalyne bei ranksluoscius, nu ir aisku jei reikia tai sukneles ir pan  smile.gif  bet siaip kokiu sliauztiniu ar bodziuku tai tikrai ne.... smile.gif

as irgi taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti