Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

nelyginu, nes nematau reikalo - graziai isdziaustau, paskui sulankstau ir jokiu mazgociu pas mus nera bigsmile.gif o be to skaiciau, kad daznas lyginimas kudikiu rubeliams net nera gerai - nes "suguldo" medvilne ir ji sunkiau sugeria prakaita ir sunkiau kvepuoja..

o ir siaip - negi laiko ner kur deti? ax.gif
Atsakyti
o as lyginu absoliuciai viska ir visu ir kazkaip randu laiko .Lyginau ir pirmojo sunaus ir mazyles lyginu ir tecio viska lyginu ir savo viska.Dazniausiai lyginu vakare, kai vaikuciai miega nes anksti gulasi 21 val. mano kinderiukai jau miega ir tecio dar nebuna, tad koki vakara kokias tris valandas ir pralyginu ir sutvarkau visu rubelius ir man tai visai nesunku, o tiesiog megstu tvarka visur .
Atsakyti
Lyginu tik patalyne, rubeliu nelyginu, o pataliukus lyginu tik todel, kas nebutu tokie susiglamze ir graiai atrodytu, o ne del kitu priezasciu smile.gif
Atsakyti
Gal cia mano tingumas ar dar kas, bet as isplovus viska graziai isdziaustau, paskui graziai sulankstau, prireikus kokio rubelio ar patalynes, issiemu ir islyginu. Neturiu kantrybes lyginti is karto visa kruva, o ir nugarai is karto tai atsiliepia
Atsakyti
aš mama tinginė - nieko nelyginu biggrin.gif
Atsakyti
As anksciau lygindavau viska, o dabar nebelyginu nieko 4u.gif
4,5 men 2.gif
Atsakyti
Tik pirma karta kai grizom is ligonines miegojo islygintuose pataliukuose smile.gif
Atsakyti
lyginu rubeliu vidine dali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 26 rugpjūčio 2012 - 15:18
Lyginu visus rubelius ir patalyne,uzsimusa daugiau bacilu nes skalbiu neaukstoje temperaturoje 30 laipsniu kad negadinti audiniu,be to estetiskiau atrodo,ir kaip kazkas jau minejo-megstu tvarka viskame kame,neveltui juos parduoda islygitus,grazu tvarkinga, traukia aki,kazin ar pirkciau sujaukta ruba kaip mazgote,islyginto rubelio visas grozis tik ir atsikleidzia. 4u.gif
Atsakyti
Namie visiškai nieko nelyginu,mažoji niekada nebuvo aprengta išlygintais rūbais,man kažkaip medžiaga mielesnė nelyginta,puresnė atrodo ir panašiai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Nelyginau is pradziu, o vat paskutiny menesy pradejau lyginti man svelnesni drabuzeliai buna kai islyginu 4u.gif
Atsakyti
Pirmuosius rubus pirktus visada isskalbiu, islyginu.
Iki 3men amziaus lygindavau Emilijai rubus, dabar tik patalyne lyginu smile.gif
Atsakyti