Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Nu dabar paskaiciau ka cia kas po mano pasisakymo paraset ir pradejau mastyt (kas retokai buna lotuliukas.gif )... Islyginu rubelius mazgei, apvelku, o jin po minutes pasiusioja ir sysius prateka ant rubeliu... Pervilkt vel, skalbt, dziovint ir lygint biggrin.gif nemanau, kad tai butina... isskalbei, pakabinai isdziut ir rengi maziuka, nes vistiek, imam ant ranku, glostom, nesiojam ir pan. rubeliai savaime issilygina lotuliukas.gif o del dezinfekavimo tai tuomet kitoks klausimas iskyla... nejaugi antisanitarinemis salygomis gyvenat? g.gif Jeigu del grozio tai ir vel kita kalba biggrin.gif grazu, jeigu turit laiko-lyginkit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 09 14, 23:17)
jeigu turit laiko-lyginkit thumbup.gif

Va va, paziureciau as, kaip prabiltu mamytes, kurios viska lygina, ir sau "trusikus" ir mazuju sliauztinius, kai augintu toki pasiutusi vaikelius, kaip, pvz., mano, ir, manau, daugybes kitu mamyciu, o jei dar ir ne viena..... blink.gif .
As gal ir lyginciau drabuzius, ir pyragus kepciau, ir dar ka nors prasimanyciau, jei manop mazoji butu kitokio budo. Maciau draugiu vaikiukus, kurie daug miega,o kai nemiega, zaidzia sau graziai, sedi lovelej, arba manieze kuo nors uzsiima. O as toki viesula auginu, kad ne apie lyginima galvoju, o apie tai, kaip nutaikyt minute ir nueit i tualeta saugiai, kad po minutes grizus nebutu namai sugriauti... blink.gif
Atsakyti
Na jau tikrai tokiom nesamonem net galvos sau neuzkraunu. Vaikui drabuzius kartais po kelis kartus per diena pakeiciu. Per savaite 2 skalbimo masinos isskalbiu skalbiniu.Cia ir laiko reik turet marias. Manoji man net atsikvepti neduoda. Na labai retais atvejais kokia suknele islyginu, jei ji jau baisiai susilamdzius, o mes susiruosem su ja i svecius ar pas daktare. Bet dabar gi beveik visi drabuzeliai trikotaziniai, tai kam juos lyginti smile.gif
Atsakyti
As lyginau pacius pirmuosius rubelius, kuriuos rengiau is ligonines i namus. Taip pat gal dar kokia savaite lyginau apatinius rubelius. Ties tuo ir baigiau lyginimus, neturiu nei laiko nei noro tam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 09 14, 23:17)
Islyginu rubelius mazgei, apvelku, o jin po minutes pasiusioja ir sysius prateka ant rubeliu... Pervilkt vel, skalbt, dziovint ir lygint biggrin.gif nemanau, kad tai butina... isskalbei, pakabinai isdziut ir rengi maziuka, nes vistiek, imam ant ranku, glostom, nesiojam ir pan. rubeliai savaime issilygina lotuliukas.gif o del dezinfekavimo tai tuomet kitoks klausimas iskyla... nejaugi antisanitarinemis salygomis gyvenat? g.gif Jeigu del grozio tai ir vel kita kalba biggrin.gif grazu, jeigu turit laiko-lyginkit thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
lygynu viska, butinai, vien del to kad tvarkingai atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(jolala @ 2009 09 17, 10:07)
lygynu viska, butinai, vien del to kad tvarkingai atrodytu.

stebiuosi ir zaviuosi. kaip galima viska suspet, jei tokius kalnus lygint?
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 17, 15:56)
stebiuosi ir zaviuosi. kaip galima viska suspet, jei tokius kalnus lygint?

Kai darai, tai padarai... aš lyginu iki šiol ir mažiuko drabužėlius ir patalynę, ir vyresnėlio. Kai noras yra, laiko visada atsiras. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, moterys, as kai laiko turiu tenoriu tik prigult ir pagulet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 09 17, 15:38)
Ech, moterys, as kai laiko turiu tenoriu tik prigult ir pagulet... blush2.gif

Pilnai su tavim sutinku. Manoji tokia padauza, kad man niekam laiko is viso nebelieka. Ir taip pagrinde visus darbus dirbu tik nakti, o kad lyginti po 3 skalbimo masinas kas savaite!!!!!!!! blink.gif Manau is viso nuproteciau...
Atsakyti
Lyginu tik prieš apvilkdama pirmą kartą. Neturim jokių labai besiglamžančių drabužėlių, todėl nematau tam reikalo.
Atsakyti
Viska lyginu ir sau ir vyrui ir dukrai. Man ne gražiai atrodo nelyginti drabužiai, o dėl sveika nesveika daug teorijų.
Atsakyti