joka8, 03 Lap 2011 - 19:35, parašė:
joka8, 03 Lap 2011 - 19:35, parašė: tai cia tas lyginimas labiau del minkstumo,grozio reikalingas? as galvojau kad gal del dezinfekavimo,nes karstas lygintuvas "uzmusa" bacilas kokias? apsvieskit mane butina lyginti rubelius, pataline ar ne?
Kad lygintuvas užmuša bacilas tai savaime aišku Bet dabar pampersu era, tai mažai pasitaiko kai ant rūbeliu kakutis pataiko. Kai buvo paprasti daugkartiniai yystyklai tai lyginimas buvo būtinas būtent nuo kakučio baciloms panakinti Tad dabar lyginimas labiau reikalingas kad odele kūdikėlio nesudirgint. Aš pvz pati su neišlygintai rūbais ne vaikštau ir ne miegu ant neišlygintos patalinės, tai noriu to paties ir savo aukseliui bet kaip kas priprato
joka8, 03 Lap 2011 - 18:35, parašė:
joka8, 03 Lap 2011 - 18:35, parašė: tai cia tas lyginimas labiau del minkstumo,grozio reikalingas? as galvojau kad gal del dezinfekavimo,nes karstas lygintuvas "uzmusa" bacilas kokias? apsvieskit mane butina lyginti rubelius, pataline ar ne?
Na as kai skalbiu, tai skalbiu pilna skalbima vien kudikio rubelius ir patalyne, tada visa ta kruvele ir islyginu, man asmeniskai ir daug graziau ir svarbiausi minkstesni rubeliai, dar aisku ir tos bacilos kiek ju ten bebutu uzmusi, net marliukus visus irgi lyginu Viena syki, tiesiai nuo gyvatuko issdziuvusius marskinelius tokius uzdejau, tai negalejau ziureti, susiglamzes koks, dar kai medziaga plonyte tai isvis nuemiau ir ejau lyginti, negaliu vadovautis taisykle, ''Ant kuno issilygins''
As irgi is tu, kur nematau prasmes tam gaisti laika, bet vieni esam labiau pedantiski, kiti - maziau.
ssiiggii, 04 Lap 2011 - 12:26, parašė:
ssiiggii, 04 Lap 2011 - 12:26, parašė: As lyginau pirmas 2 sav. mazdaug, kol gijo bambute. Paskui nustojau, nes tiesiog nebemaciau prasmes, o laiko (kurio ir taip laisvo neturiu beveik) atimdavo. Manau, kad perdeta higiena nera gerai, namuose gyvenantys mikroorganizmai turetu but vaikelio organizmui pazistami, o nuo infekciju saugo antikuniai is MP
Visiskai sutinku. Vaikutis turi gyvent tokioje aplinkoje, kokia ji yra naturali. Aisku, kiekvienas gyvenam kitaip, bet mano nuomone tokia