Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

nieko nelyginau ir nelyginu. nei savo, nei vyro, nei vaiko skudureliu. vyras ir as patys savo rubus issilyginam jei reik. o vaikui namie ir su nelygintais gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aphanizomenone: 31 rugpjūčio 2011 - 10:02
Išskalbtus rūbus ir visa kita stengiuosi pakabinti taip, kad išdžiuvus jau nebūtų raukšlių biggrin.gif
Atsakyti
Nelyginu ir net su spec milteliais neskalbiu,nuo pat gimimo.Aisku,jei einam kur,ir rubas susiglamzes-lyginu,bet tik del vaizdo.
Atsakyti
Ir as viska liginu, kazkaip estetiskiau atrodo smile.gif
Atsakyti
savo patalynės nelyginu, bet kūdikio iki metų rūbelius ir patalynę lyginu.
Bet dabar, kai pagalvoju, tai gal jau ir galėčiau patalynės nelyginti. Matyt iš papratimo biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazytei pirma men buvo siek tiek patinusi krutine, gydytoja sake butinai lygint drabuzelius. Tai kazkaip ipratau, ir dabar jau kitaip neina blush2.gif be to, man tvarkingiau spinta atrodo ax.gif
Atsakyti
As lyginu VISKA savo naujagimiui wink.gif O vat jau savo dickiui tai lyginu tik triusikelius ir maikutes ir tuos rubus, kurie lamdosi wink.gif
Atsakyti
kol kas dar mano nemiega lovytej ,bet manau kai bus pataliukai tai lyginsiu. Man grazesnis vaizdas kai palyginta. wub.gif
Atsakyti
mes irgi luginam visus rubelius ax.gif
Atsakyti
Kaip suprantu lyginimas reikalingas kaip tam tikra rubeliu, patalynes ir pan. dezinfekavimo priemone. As savo maziui rubelius ir patalyne lyginau iki tol kol uzgijo bambyte
Atsakyti
lyginu viska kolkas, bet nuo kokiu metu lyginsiu tik tai kas butina, nes jau lyginimas tai man baisus dalykas blush2.gif
Atsakyti
Lyginau ir lyginsiu,man patinka tvarkingai sudeti rubai ir patalyne 4u.gif
Atsakyti