Išskalbtus rūbus ir visa kita stengiuosi pakabinti taip, kad išdžiuvus jau nebūtų raukšlių
Nelyginu ir net su spec milteliais neskalbiu,nuo pat gimimo.Aisku,jei einam kur,ir rubas susiglamzes-lyginu,bet tik del vaizdo.
Ir as viska liginu, kazkaip estetiskiau atrodo
savo patalynės nelyginu, bet kūdikio iki metų rūbelius ir patalynę lyginu.
Bet dabar, kai pagalvoju, tai gal jau ir galėčiau patalynės nelyginti. Matyt iš papratimo
Bet dabar, kai pagalvoju, tai gal jau ir galėčiau patalynės nelyginti. Matyt iš papratimo
Mano mazytei pirma men buvo siek tiek patinusi krutine, gydytoja sake butinai lygint drabuzelius. Tai kazkaip ipratau, ir dabar jau kitaip neina be to, man tvarkingiau spinta atrodo
As lyginu VISKA savo naujagimiui O vat jau savo dickiui tai lyginu tik triusikelius ir maikutes ir tuos rubus, kurie lamdosi
kol kas dar mano nemiega lovytej ,bet manau kai bus pataliukai tai lyginsiu. Man grazesnis vaizdas kai palyginta.
mes irgi luginam visus rubelius
Kaip suprantu lyginimas reikalingas kaip tam tikra rubeliu, patalynes ir pan. dezinfekavimo priemone. As savo maziui rubelius ir patalyne lyginau iki tol kol uzgijo bambyte
lyginu viska kolkas, bet nuo kokiu metu lyginsiu tik tai kas butina, nes jau lyginimas tai man baisus dalykas
Lyginau ir lyginsiu,man patinka tvarkingai sudeti rubai ir patalyne