Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

nieko isvis nelyginu...
Atsakyti
Viska islyginau pries gimstant dukrytei,o dabar lyginu tik pataline,rubeliu nelyginu smile.gif .
Atsakyti
O aš tai lyginu viską - ir rūbelius, ir patalynę. Kažkokie man jie tada tokie minkštesni, mielesni kūnui pasidaro smile.gif
Atsakyti
Lyginu tik patalyne ir virsutinius rubelius ir tai tik iseigai.
Atsakyti
iki pusantru metuku lyginau viska, o db patalynes jau nebe (ji kazkaip labai graziai ir lygiai isdziusta), tik rubelius lyginu dabar, kad graziau atrodytu, o apatiniai minkstesni butu smile.gif
Atsakyti
Savo mazajam kuriam dar tik 12 paru wub.gif lyginu viska. Rubelius ir patalyne tada jie buna minkstesni. ax.gif
Atsakyti
Mano mazylei jau beveik 8menesiukai ir as jai lyginu viska-rubelius,patalyne,seilinukus smile.gif
Atsakyti
As taip pat lyginu patalyne ir virsutinius rubelius, jei labai jau suglamzyti. dazniausiai ju nereikia lyginti thumbup.gif
Atsakyti
lyginu viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyginu ne tik kudikio bet ir vyro, savo rubus ir patalus ax.gif Ir neissivaizduoju kai nelygintus galima vilktis ax.gif
Atsakyti
As nieko isvis nelyginu ir nesuprantu kam reikia kazka lygint g.gif ir taip laiko sau isvis neturiu,jei dar ir lygint reiktu doh.gif
Atsakyti
Pati lyginu kartais biggrin.gif .Turiu namie pagalbininke dukra 13 metu,tai lygina visu ir maziuko drabuziukus tongue.gif .Kaip gi mums pasiseke thumbup.gif
Atsakyti