Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Nelyginu,nes skalbiu 90laipsniu temp.tai visos bakterijos zuva.Be to ir saule gerai isdezinfekuoja
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2010 10 10, 11:31)
Lyginu viska  mirksiukas.gif ir kojines ir kepures ir net tik vaikui, bet ir sau  blush2.gif

o jums kojines labai susiglamzo ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2010 10 10, 13:12)
Nelyginu,nes skalbiu 90laipsniu temp.tai visos bakterijos zuva.Be to ir saule gerai isdezinfekuoja

as tai lyginu, bet ne del bakteriju...tiesiog nemegstu suglamzitu rubu...nei ant maziaus nei ant saves... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pirmus kartus lyginau, bet mano mama kažkur skaitė, kad lyginta patalynė sunkiau "kvėpuoja". dabar nelyginu, skalbiu 60laipsniu, o dar drėgną patalynę ištampau prieš džiaunant, tada išdžiuvus nebūna susiglamžius
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 10 10, 20:28)
as tai lyginu, bet ne del bakteriju...tiesiog nemegstu suglamzitu rubu...nei ant maziaus nei ant saves... 4u.gif  4u.gif

Pritariu smile.gif , aš taip pat lyginu tik dėl to, kad vaikas nebūtų su susiglamžiusiais drabužiais blink.gif
Atsakyti
anksciau lygindavau visus rubus tik isdziuvusius, bet tai uzimdavo daug laiko, o ir su mazuju pomegiais kraustyti spintas ir stalcius, rubai ne visada tokie likdavo kaip ideti. tad dabar lyginu rubelius tik pries maunant ant kunelio smile.gif
Atsakyti
Aš butinai lyginu ir virinu visus drabužėliu ir patalinę. Man atrodo kudikeliai nusipelnė to. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Wisada lyginu wisos seimynos rubus, man jaukiau, maloniau ir twarkingiau smile.gif
Atsakyti
as visada viska isskyrus sunaus triusikelius smile.gif
Atsakyti
Lyginu, ne del to kad bakterijas uzmusti, bet del to kad man islyginta graziau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nelyginu schmoll.gif
Atsakyti
Nelyginu.Del bakteriju tai nesuku galvos, juk aplinka nera sterili, tai kam cia zaist...O ir nesusiglamzo labai kai graziai pakabini. rolleyes.gif
Atsakyti