Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Lyginam ir lyginsim. biggrin.gif
Atsakyti
Patalynes nelyginu,o drabuzelius tik jeigu buna pasilamde mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujagimio daiktelius lyginau, bet dabar jau nebe. Patalynės visai nelyginu, o drabužėlisu tik tada, kai būna akivaizdžiai susilamdę, dažniausiai išeiginius smile.gif.
Atsakyti
Lyginu visada viska isskyrus kojines ir pedkelnes biggrin.gif
Atsakyti
drabužėlius lyginu,vystyklų ne,o patalynę tik tada jei matau,kad susiglamžiusi ax.gif
Atsakyti
Šiaip patalynę tai visada lyginu, o rūbus tik tuos su kuriais dukrytė rengiasi tik kai kur važiuojam. Su tais kur namuose būna tai ne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2010 06 12, 13:33)
Lyginu visada viska isskyrus kojines ir pedkelnes biggrin.gif

Norėčiau aš tiek energijos turėti lyginimo srityje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 25 rugsėjo 2010 - 09:58
Viska lyginau, kol vaikui nesuejo 6 menesiai, kai pradejo ropoti stotis, reikejo saugiai padeti lyginimo lenta, nes ji tapo pavojinga. nuo to karto ir nebelyginu, kazkaip tingisi ja traukti kas karta smile.gif

Atsakyti
Iki kol leliukui sueis 1 men - visus drabuzelius, vystyklus lyginsiu is abieju pusiu, patalyne tik is vienos, o nuo 1 men iki metuku - lyginimas tesis tik is vienos rubo, vystyklo, patalynes puses biggrin.gif Manau uzteks man kantrybes !
Atsakyti
Lyginu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 09 25, 12:24)
Iki kol leliukui sueis 1 men - visus drabuzelius, vystyklus lyginsiu is abieju pusiu, patalyne tik is vienos, o nuo 1 men iki metuku - lyginimas tesis tik is vienos rubo, vystyklo, patalynes puses  biggrin.gif Manau uzteks man kantrybes !

Atsakyti
hmm bet žiuriu kokios čia visos lyginimo fanės smile.gif aš niekad nelyginau. Kol naujagimis buvo saulė drabužius dezinfekuodavo, o dėl susiglamžimo tai tikrai ne. Juolab nelabai jie ten ir susiglamžo, jei tvarkingai padžiauni g.gif
Atsakyti