iki siol liginu ir liginsiu.
Lyginu ne tik savo mažylei drabužėlius, bet ir visus kitus skalbinius, kad spinta gražiai atrodytų ir , kad kiekvieną syk kai rengiesi nbereikėtų trauktio lygintuvo
Lyginau, lyginu ir lyginsiu. Graziau rubeliai atrodo, bet to, svelnesni buna islygnti.
Neisivaizduoju kaip galima deveti nelyginta drabuzi :bigsmile:Visus drabuzelius ir patalyne lyginu
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 05 17, 22:38)
Nelyginau ir neliginu. Nebent susiglamze labai butu, bet tokie nera.. O del sterilumo nelyginsiu, kam vaika augint siltnamio salygom?
as taip pat nelyginu,esu girdejusi,jog geriau nelyginti,tada kudikio odele lengviau "prakvepuoja" pro drabuzeli
As lyginu ir lyginsiu. Po lyginimo jie minkstesni ir malonesni patampa
as lyginu...ir mazylei manau graziau uzdeti lyginta ruba, nei glamzyta, beto ir man darbas..laiko stumimas, kol maze miega...
Nelyginau ir nelyginu, nei rubeliu nei tuolab patalynes.
Nieko jie ten nesusiglamze tie rubeliai. Patalynes lyginimas man visa gyvenima atrode nesusipratimas, nei sau lyginu nei vaikui.
O kol vaikas miega randu smagesniu uzsiemimu nei lyginimas. Kam patinka tai valio, man ne
Nieko jie ten nesusiglamze tie rubeliai. Patalynes lyginimas man visa gyvenima atrode nesusipratimas, nei sau lyginu nei vaikui.
O kol vaikas miega randu smagesniu uzsiemimu nei lyginimas. Kam patinka tai valio, man ne
MES IRGI LYGINAM IR LYGINSIM