aš tai lyginu iki šiol drabužėlius, nors jau merginai greitai pusę metukų bus
Kai tik gime sunelis tai lyginau, bet paskui paskaiciau kad negerai ir nebelyginau Dabar suneliui 1m6men. tai lyginu tik kai kuriuos rubus
LYGINU. NA LIGINIMAS IR DEZENFEKUOJA NA IR KUNUI MALONIAU
Lyginu viska,ir vaiku rubelius,ir patalyne,ranksluoscius virtuviniu ir t,t.Net nupurte is siaubo pagalvojus,kad mano princese miega suveltoj patalyneje,aprengta nelygintais rubeliais.Ir paciai kaip malonu atsigulti i lyginta patalyne.As tik uz lyginima.Parejas namo vyras indus isplaus,sunus dulkes nuvalys,jei as nespesiu,bet visi miegosim lygintoje patalyneje.
Pries gimstant dukrytei islyginau viska is abieju pusiu - ir rubelius ir pataliukus
tik viena karta taip dariau
dabar lyginu tik tai, kas atrodo negraziai
lyginau gal iki kokiu 2 menesiu..
As lyginu ir rubelius ir patalyne Net nezinojau ,kad negerai lyginti.Naa neteko apie tai skaityti
Nelyginau ir neliginu. Nebent susiglamze labai butu, bet tokie nera.. O del sterilumo nelyginsiu, kam vaika augint siltnamio salygom?
As lyginu...
QUOTE(susidomejusi @ 2010 05 03, 01:56)
Pries gimstant dukrytei islyginau viska is abieju pusiu - ir rubelius ir pataliukus
Ir aš lygiai taip pat dariau. Sutinku, kad maloniau miegoti išlygintoj patalynėj, bet taip pat manau, kad kur kas svarbiau, kad vaikutis ropotu švariom grindim, nei miegotu išlygintuose pataluose. Juk svarbiausia švara . Be to juk svarbiausia yra kuo daugiau demesio skirti mažyliui, o buities darbai gali ir šiek tiek palaukti