Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

aš tai lyginu iki šiol drabužėlius, nors jau merginai greitai pusę metukų bus biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik gime sunelis tai lyginau, bet paskui paskaiciau kad negerai ir nebelyginau g.gif Dabar suneliui 1m6men. tai lyginu tik kai kuriuos rubus ax.gif
Atsakyti
viska lyginu..taip maloniau..toks geras svarumo jausmas wink.gif
Atsakyti
LYGINU. NA LIGINIMAS IR DEZENFEKUOJA NA IR KUNUI MALONIAU
Atsakyti
Lyginu viska,ir vaiku rubelius,ir patalyne,ranksluoscius virtuviniu ir t,t.Net nupurte is siaubo pagalvojus,kad mano princese miega suveltoj patalyneje,aprengta nelygintais rubeliais.Ir paciai kaip malonu atsigulti i lyginta patalyne.As tik uz lyginima.Parejas namo vyras indus isplaus,sunus dulkes nuvalys,jei as nespesiu,bet visi miegosim lygintoje patalyneje. 4u.gif
Atsakyti
Pries gimstant dukrytei islyginau viska is abieju pusiu - ir rubelius ir pataliukus smile.gif
tik viena karta taip dariau biggrin.gif

dabar lyginu tik tai, kas atrodo negraziai blush2.gif
Atsakyti
lyginau gal iki kokiu 2 menesiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
As lyginu ir rubelius ir patalyne smile.gif Net nezinojau ,kad negerai lyginti.Naa neteko apie tai skaityti g.gif
Atsakyti
Nelyginau ir neliginu. Nebent susiglamze labai butu, bet tokie nera.. O del sterilumo nelyginsiu, kam vaika augint siltnamio salygom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 17 gegužės 2010 - 22:39
As lyginu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2010 05 03, 01:56)
Pries gimstant dukrytei islyginau viska is abieju pusiu - ir rubelius ir pataliukus smile.gif
tik viena karta taip dariau  biggrin.gif

dabar lyginu tik tai, kas atrodo negraziai  blush2.gif

Ir aš lygiai taip pat dariau. Sutinku, kad maloniau miegoti išlygintoj patalynėj, bet taip pat manau, kad kur kas svarbiau, kad vaikutis ropotu švariom grindim, nei miegotu išlygintuose pataluose. Juk svarbiausia švara biggrin.gif . Be to juk svarbiausia yra kuo daugiau demesio skirti mažyliui, o buities darbai gali ir šiek tiek palaukti blush2.gif
Atsakyti
Lyginau iki nepilnu 2men.
Atsakyti