Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Lyginu visus mažiukės drabužėlius, bent jau kol kas , ir laiko tikrai užtenka viskam. Skalbiu dažniausiai rankomis, nes neprikaupiu jų tiek daug, kad prireiktų mašinos. Mašina tik išskalauju ir išdžiovinu ax.gif .
Atsakyti
Gal as bloga mama blush2.gif bet pralyginu tikrai ne visada ir to nesureiksminu;) Tiesa, pirma menesi tai lyginau, kol panele visai mazute buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabija: 15 kovo 2010 - 19:15
Na sūneliui 7 mėnesiukai ir vis dar lyginu, tačiau ne dėl bakterijų, o dėl grožio lotuliukas.gif
Atsakyti
Drabuzelius nustojau lyginti kai sugijo bambute...
Atsakyti
apatinius rubelius lyginau iki 3 menesiu,bet girdejau,kad lyginti nelabai galima,atseit uzlyginama oro tarpai,ir odelei neleidziama kvepuoti g.gif
Atsakyti
As taip pat esu girdejus apie lyginima, kad izoliuojasi su oru ir odelei blogiau kvepuoti tada. lyginu patalyne, nes iskalbta labai susiglamzo...daugiau nieko nelyginau...bakterijos ir viskas susinaikina iskalbus mano nuomone...
Atsakyti
Lyginu viską, kaip ir visiems šeimos nariams ax.gif
Atsakyti
ir as lyginu viska smile.gif
Atsakyti
Nei su pirmu nei su maziuke dabar nelyginu schmoll.gif nes nemanau kad tai reikalinga g.gif nors kaip sakoma kiekviena mama daro tai kas atrodo jai geriausia jos vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš už lyginimą, visų drabužėlių, išskyrus kojines ir triusikėlius.
Atsakyti
As už lyginima iki kol bambute uzgyje Veliau gal ir nebutina g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 26, 11:29)
As už lyginima iki kol bambute uzgyje Veliau gal ir nebutina g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti