Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

QUOTE(Zaneta S @ 2010 02 25, 15:49)
as nelyginu nieko, nei pirmajai dukrytei nelygindavau, nei dabar antrai. ir skalbiu viska prie 40 laipsniu temperaturos, zinau, kad kitos virina.
mano supratimu lyginti reikia tai, kas buna susiglamze, na tarkim marskiniai, bet gi sliauztinukai vaikiski nesiglamzo...

Kaip cia taip stebuklingai istraukus skalbinius is skalbimo masinos ir isdziovinus, būtent sliaužtukai būna nesusilamde g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raigra @ 2010 03 02, 13:27)
Kaip cia taip stebuklingai istraukus skalbinius is skalbimo masinos ir isdziovinus, būtent sliaužtukai būna nesusilamde  g.gif

Kazkaip stebuklingai nebuna ir pas mane. Papurtau pries dziaustydama ir viskas. Juk negali trikotazas susiglamzyti tiek, kad tektu lyginti. Isilygina ant kuno.
Atsakyti
Vaikucio rubus lyginau pries vaziuojant gimdyt, kai norisi, kad viskas butu ciki smile.gif Kai gime, nesu gyvenime lyginus, nematau prasmes, uzsimauna ant kuno medvilne ir istyzta nuo silumos thumbup.gif Juo labiau, kad keiciu rubelius kas antra ar trecia diena, plius avarijos sisiuko visokios, tai jei dar lygint reiketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Komendante @ 2010 03 02, 16:56)
Vaikucio rubus lyginau pries vaziuojant gimdyt, kai norisi, kad viskas butu ciki  smile.gif Kai gime, nesu gyvenime lyginus, nematau prasmes, uzsimauna ant kuno medvilne ir istyzta nuo silumos  thumbup.gif Juo labiau, kad keiciu rubelius kas antra ar trecia diena, plius avarijos sisiuko visokios, tai jei dar lygint reiketu  doh.gif

O man viskas ciki turi buti ir namuose tongue.gif
Manau nieko tokio kad issiskiria nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raigra @ 2010 03 03, 11:18)
O man viskas ciki turi buti ir namuose  tongue.gif
Manau nieko tokio kad issiskiria nuomones  4u.gif

Tai aiskus,kad nieko tokio drinks_cheers.gif Bet kaip Jus spejat viska, as tai maniake esu ant buto tvarkymo, tai kadangi nemazas yra, tai per dienas nieko neveikiu kaip tvarkausi vaika po pazastim pasimetus doh.gif Gal jum padeda kas nors? Mama ar vyras namie buna? Iki lyginimo man reiktu kad para turetu 50 valandu lotuliukas.gif Vakare tokia nusivarius bunu, kad griunu negyva i lova verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Komendante @ 2010 03 04, 12:37)
Tai aiskus,kad nieko tokio drinks_cheers.gif  Bet kaip Jus spejat viska, as tai maniake esu ant buto tvarkymo, tai kadangi nemazas yra, tai per dienas nieko neveikiu kaip tvarkausi vaika po pazastim pasimetus  doh.gif  Gal jum padeda kas nors? Mama ar vyras namie buna? Iki lyginimo man reiktu kad para turetu 50 valandu  lotuliukas.gif Vakare tokia nusivarius bunu, kad griunu negyva i lova  verysad.gif

Na ir pas mus butas nemazas, o ir megstu taip pat tvarka, tai as speju viena puikiai ir su mazyle pazaisti, ir susitvarkyti, ir issilyginti, na kartais tenka ir vakare ilgiau pasedeti, bet dar ir speju papildoma veikla uzsiimti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmam vaikuciui lyginau viska 3men, siam galvoju koki menesiuka palyginti ax.gif . O lyginu visada per pietu meta, kai abi dukrytes miega, tai laiko atzvilgiu man tas nera labai sudetinga, nes visa kita speju apsidirbti kitu metu smile.gif.
Atsakyti
Niekada nelyginau smile.gif
keiciu drabuzelius kasdien, net kelis kartus per diena wink.gif
issilygina drabuziukai patys - vaikui ant kunelio bigsmile.gif
Atsakyti
As kazkaip lyginu viska lotuliukas.gif
Atsakyti
patalyne lyginu. drabuzelius kaip kuriuos smile.gif turime nemazai megztu vilnoniu drabuziuku, tai ju niekuomet nelyginu.
Atsakyti
as kazkaip tfu tfu tfu speju,ir laiko yra islyginti viska thumbup.gif
Atsakyti
O kas nutiks, jei sumaisysit savo ir vaiko rubus? Juk galinis rezultatas tas pats - svarus rubai. Neskalbiat gal 2 skirtingose skalbimo masinose, ar ne? Nebent jei savo norit priparfumintais milteliais skalbti ir minkstinti, tada suprantu kad atskirai reikia. Mes nuo pat pradziu skalbiam kartu ir viskas pas mus liuks.
[/quote]

Šaunu girdėti, kad viską skalbiate bendrame bugne thumbup.gif
Man kažkaip nekyla noras eksperimentuoti ir skalbti burbulo drabužėlius elergizuojančiais milteliais. Tam ir yra sukurti skalbimo milteliai vaikams cool.gif
Atsakyti