Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

ne nelyginu ax.gif o todel kad dziovinimo masinoje yra funkcija lyginimas tai ir isdziovina ir islygina kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
lyginau ir db dar lyginu smile.gif man patinka kai islyginta buna blush2.gif
Atsakyti
as lyginu ir musu su vyru patalyne ir vaiko patalyne. Man maloniau miegot, nors laiko nemazai atima.
Atsakyti
Nors mano mažylė gausiai atpylinėja ir reikia ją daug kartų per dieną perrenginėti, o skalbimo mašina jungiama kartais net kelis kartus per dieną, bet stengiuosi beveik visada išlyginti tiek rūbelius, tiek patalynę, tiek palutes. 4u.gif Tik merliukus rečiau lyginu, nes kaip minėjau maniškė dažnai atpila, tai kartais net nespėja išdžiūt, ką jau kalbėt apie lyginimą schmoll.gif
Atsakyti
Aisku lyginu, ne staip maloniau ir tvarkingiau vaikas atrodo.

BET patikimas saltinis sake, kad lyginant drabuzius atsiranda nedidelis elektrostatinis kruvis - ir jei vaikas jautrus jam, tai kiek nemaloniai jauciasi su tuo drabuziu. Tai va - jei nespeju islyginti, tai nors zinau, kad vaikui nuo to tik geriau.
Atsakyti
visada viska lyginu ir apatinius kazkaip kitaip net neisivaizduoju,kad butu galima ax.gif tik kojiniu ne liezuvis.gif
Atsakyti
Pirma karta bandziau lyginti, bet tie rubeliai tokie mazyciai tai su tuo dideliu lygintuvu sunku ax.gif Tai daugiau ir nelyginu - netgi laiko tiek netureciau schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat lyginu viską, nors kartais ir laiko tam visiškai neturiu ax.gif .
Išlyginti man tie vaikiški rubeliai atrodo tvarkingi, dar ir į komodą viską sudedu, kad visi drabužėliai būtų savo vietose 4u.gif .
Atsakyti
Nelyginu... Juk ir pati sau triusikų nelyginu biggrin.gif
Atsakyti
lyginau iki 3 menesiu, tada pertrauka, o dabar jau nori nenori reikia lyginti kai dukryte vaikscioti pradejo smile.gif
Atsakyti
Nors dziovykla turi lyginimo funkcija vistiek dar karta lyginu smile.gif
Atsakyti
Lyginu ir patalyne, ir visus drabuzelius smile.gif
Atsakyti