Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

QUOTE(Raidiene @ 2009 11 29, 13:51)
As tai nuo pirmu dienu lyginu viska, net merliukus  ax.gif
kazkaip paciai nemalonu apsirengti ka nors nelyginto tai ir mergaitei man atrodo butu nesmagu. Ir pats rubelis ar patalyne islyginti visai kitaip atrodo.

drinks_cheers.gif aš irgi lyginu rūbelius, bent jau iki metų tai tikrai, ypač visus apatinius, patalynę ir rankšluostukus......jie juk net švelnesni būna 4u.gif
Atsakyti
Aš nelyginu, gal dėl to kad labai nemėgstu ax.gif
Atsakyti
Su pirma dukryte viska saziningai lygindavau, net merliukus 4u.gif O su antru - nera laiko ax.gif Yra svarbesniu reikalu, nei lyginimas, pvz. praleistos valandeles su savo maziais... Suneliui islyginu tik tuos drauzelius, su kuriais einam pas gydytoja ar i svecius. Dukrai lyginu apatines maikutes, bliuzoniukus, kurie jau labiau pasiglamzo po skalbimo.. O patalyne lyginu abiem vaikams.. smile.gif
Atsakyti
as lyginu viska kas priklauso mano mazulems, tiek ju draduzelius, tiek patalyne, ranksluosius, palutes ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Devilscat @ 2009 12 04, 23:15)
as lyginu viska kas priklauso mano mazulems, tiek ju draduzelius, tiek patalyne, ranksluosius, palutes ir t.t.

as irgi viska lyginu , net visus merliukus smile.gif
Atsakyti
Visada ir viska lyginu, kas susije su vaikais, man mieliau rubelius rengti islygintus thumbup.gif
Atsakyti
As lyginau visus rubelius pirma karta. Dabar nebe, nes nespeju ju skalbti, o ka sneket apie lyginima? Siaip ir nemegeja lyginti, bet cia tiesiog nespeju net, nes po 2-3 kartus per diena keiciu rubelius
Atsakyti
Lyginam viska kas susije u vaiku, palutes taip pat. Nu kaip dabar suglamzyta vaika laikyti nesuprantu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vesna @ 2009 12 06, 01:25)
As lyginau visus rubelius pirma karta. Dabar nebe, nes nespeju ju skalbti, o ka sneket apie lyginima? Siaip ir nemegeja lyginti, bet cia tiesiog nespeju net, nes po 2-3 kartus per diena keiciu rubelius

Na mes taip pat po 3 kartus per diena persirengiam, kas antra diena po pilana skalbimo masina prirenkam . Bet, kad nelyginti blink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Lyginu viska smile.gif as ant to pavaziavusi lotuliukas.gif
Atsakyti
pataline pralyginu, kad minkstesne butu
Atsakyti
lyginu viska: ir patalyne, ir merliukus ir visus rubelius. 4u.gif Netgi turejau tokius minkstus zaizlus du, kuriuos pries gimstant mazyliui isskalbiau ir islyginau lotuliukas.gif .
Atsakyti