Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

teko girdėt jog lygint negerai, nes lygintuvas per daug išdžiovina rūbelius tai negerai kūdikio odelei 4u.gif
Atsakyti
nezinau kaip geriau, bet lygindavau tik siaustinukus kokias 2 savaites.... paskui viskas tiesiog nelyginu:))
Atsakyti
As tai nuo pirmu dienu lyginu viska, net merliukus ax.gif
kazkaip paciai nemalonu apsirengti ka nors nelyginto tai ir mergaitei man atrodo butu nesmagu. Ir pats rubelis ar patalyne islyginti visai kitaip atrodo.
Atsakyti
as irgi lyginu viska. sau tai viska lyginam tai kodol suneli tureci skriauti. Ir dar as kazkaip abejoju, kad lygtuvas uzkemsa skyluts. Jei taip, tai kam siunam, ilgiau palyginkim ir skylute uzsitrauks biggrin.gif
Atsakyti
ipratau ir lyginu mieliau,kai drabuzelis sutvarkytas 4u.gif
Atsakyti
Viska lygindavau, nors ir esu girdejus , kad tas lyginimas sausina odele.
Atsakyti
Lyginau, tik pirma karta ax.gif .
Atsakyti
Lyginau ir lyginu ir patalynes ir drabuzelius! biggrin.gif Kazkaip pripratau ir drabuzeliai tvarkingi... Neisivaizduoju kaip atrodys vaikas suglamzytoj patalynej arba nelygintais drabuzeliais. Jautiesi kazkaip netvarkinga seimininke... g.gif
Atsakyti
AŠ LYGINU VISKĄ TAIP KAIP IR SAU SU VYRU TAIP IR DUKRYTEI IR NAUJAGIMIUI SŪNELIUI smile.gif R RŪBELIUS IR PATALYNĘ IR VISA KĄ SKALBIU IR KĄ GALIMA LYGINTI 4u.gif
Atsakyti
labukas mamukai 4u.gif
seniau budavo --lygint butina kokius 3 men .o dabar liepia nelygint ?suprasi ta medicina . doh.gif as tai lyginau su karstu garu tik pirma menesi viska ,o veliau nebe .tik aisku kas labai susilamde tai garais pralekiu
Atsakyti
Patalynę, vaikiškus drabužiukus lyginu, ypač apatinius (kaip ir savo) blush2.gif
Atsakyti
Išlyginau tik pirmąjį naujagimio kraitelį. Dabar nelyginu, nei apatinių, nei viršutinių, nei palučių. Gal tik patalynę, kaip sakė viena mamytė, dėl tvarkingumo 4u.gif
Atsakyti