Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

iki 3 men.lyginau ir maudziau virintame vandenyje.dabar nieko nebelyginu ir tik boilerio pasildyto vandens prisileidziu is sulinio.kazkaip esu nuomones,kad vaikas turi nuo mazens susidraugaut su bakterijom.priedo tuo kambary turim suni,4katinus,2seskus,sinsila ir dar du vokieciu aviganius lauke,kurie vis is vezimo barankas pavagia vaiko smile.gif
o dziovykle geras daiktas teko naudotis,tik pas mus ju dar mazai kas turi.bet man patiko kad drabuziu ne lyginti nereikia,tiesus grazus
Atsakyti
Maudziau virintam vandenuke pirmas 3 savaites. Rubelius islyginau tik tuos su kuriais emem is GN, daugiau nebelyginu, patalyne tai butinai, bet ne del bakteriju, o del grozio ax.gif
Atsakyti
belaukdama 2.gif viska perskalbiau issilyginau, o dabar dar pradzioj bandziau lygint, bet kazkaip ir laiko nera ax.gif tai ir nebelyginu
Atsakyti
Keista, net neįsivaizdavau, kad gali būti ir nerekomenduojama. Visąlaik lyginu vaiko visus rūbelius ir patalynę, beje, juk ir savo lyginame ... g.gif
Atsakyti
As nelyginu, pirma menesi ploviau specialiais milteliais, dabar jau bendrai su ariel. ax.gif
Atsakyti
As nieko nelyginu - nei vaiko patalynes, nei drabuzeliu. Lyginimas ikrauna daiktus elektros kruviu, kuris tikrai ne i gera.
Atsakyti
as ir savo patalynes nelyginu... O kam?
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 11 26, 18:22)
as ir savo patalynes nelyginu... O kam?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nuo 3 men nebelyginu. praskalauju su neutralo minkstikliu graziai isdziauni ir thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asdova: 26 lapkričio 2009 - 23:09
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 25, 15:14)
beje, juk ir savo lyginame ...  g.gif

nu tikrai ne biggrin.gif man isvis nesuvokiamas reikalas lygint patalyne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 11 27, 11:54)
nu tikrai ne biggrin.gif man isvis nesuvokiamas reikalas lygint patalyne g.gif

Na as irgi niekada nelyginu patalynes, nematau reikalo tai daryti. Naujagimio rubeliu irgi nelyginau schmoll.gif
Atsakyti
Dabar mum jau daugiau nei 6 menesiukai, bet kai ipratau lyginti visus rubelius, tai lyginu iki dabar. Man visai patogu, viena karta issilygini, susidedi ir kai reikia pasiimi:) O maudomes tai nuo gimimo vandenyje ir krano.
Atsakyti