Tik gimus lyginau viska,o dabar tik kai kuriuoas rubelius .
as iki siol viska lyginu,nes ir man paciai maloniau kai patalai islyginti ir drabuziai nesusiglamze
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 09, 19:19)
Sveikos mamos, norėčiau paklausti ar lyginate kūdikio patalynę ir apatinius drabužėlius, bodžiukus, ar kitus drabužėlius kurie arti kūno? Toks klausimas iškilo paskaičius vieną staipsnį kažkuriam medicinos žurnale, kad to daryti nebūtina ir net nerekomenduojama. Nes išlyginti patalai ir drabužiai blogiau praleidžia orą, nesugeria prakaito... t.y. prasčiau nei nelyginti leidžia odelei kėpuoti. Taigi, o kaip darote Jūs? Nes aš iki šiol vis stengdavausi bent patalynę išlyginti...
Na is pradziu lyginau ir as viska, po to vaikas auga ir laisvo laiko mazeja todel lyginti pradejau reciau ir ne viska. Dar veliau sulauziau lyginimo lenta, tada isvis nustojau lyginti ( na iskyrus sukneles, kelnytes, kad vaikas butu tvarkingas )...bet pagalvojus, kai kas antra diena iskalbi kruva rubu, tai kada rast laiko viska islyginti? Patalyne lyginu visada.
taip lyginau
viska lyginu iki siol
viska lyginu
mums jau 4men bet dar lyginu visus dukrytes rubelius,patalyne,vystykliukus
anksciau lygindavau ir savo visus rubus,patalyne bet dabar del laiko ir jegu stokos (nes viska atima dukryte:) ) lyginu savo tik tai kas glamzosi
anksciau lygindavau ir savo visus rubus,patalyne bet dabar del laiko ir jegu stokos (nes viska atima dukryte:) ) lyginu savo tik tai kas glamzosi
lyginu ir as viska kazkaip man maloniau kai rubeliai ir patalyne tvarkingi ir nesusiglamze aisku nezinau kas bus veliau nes suneliui dar tik 5men
lyginu viska
nelyginu beveik nieko, viska dedu i dziovykle. o anksciau lygindavau, dabar su dviem vaikuciais tiesiog nebeuztenka laiko ir jegu.
QUOTE(vaidicita @ 2009 11 21, 15:48)
nelyginu beveik nieko, viska dedu i dziovykle. o anksciau lygindavau, dabar su dviem vaikuciais tiesiog nebeuztenka laiko ir jegu.
vat mano sena svajone isigyti dziovykle.... kiek zinau nerealus tai daiktas....
lyginu, nes man paciai priimtiniau kai vaikas nesusiglamzes ir patalyne grazi