Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Taip taip.viska lyginam.
aisku buna isimciu, jei namuciuse extra krreikia drabuzelio nuo dzovykles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 09 11, 08:22)
O as nieko  nelyginu...  ax.gif

ir as nieko. tongue.gif
Atsakyti
[quote=sandva,2009 11 11, 16:37]
Taip taip.viska lyginam.
aisku buna isimciu, jei namuciuse extra krreikia drabuzelio nuo dzovykles ax.gif

pas mane tas pats smile.gif
Atsakyti
as lyginau viska iki kokiu 10 men o paskui nei savo patalyne lyginu nei vaiko, kambariniu drabuzeliu irgi nelyginu.
Atsakyti
Visus mažosios drabužėlius ir patalynę buvau išlyginisi kai laukėm gimstančios. O dabar viskas pasikeitė, nes lyginimas pats nemėgstamiausias iš namų ruošos darbų, todėl lyginu tik tai ką BŪTINAI reikia. Į šį sąrašą neįtraukiama patalynė, trikotažiniai, džinsiniai ir kiti panašūs drabužiai, kurie visai normaliai atrodo ir nelyginti ax.gif
Atsakyti
Nors dar leliuko tik laukiu, bet jau viska issikalbiau ir lyginau tik del to,kad po skalbimo labai jau susiglamze atrode. O siaip buciau nelyginus;)
Atsakyti
Aš nieko nelyginu. Namie vaikšto šunys, katinas kartais kartu su mažaja susirango miegot, užpakaliais susglaudę guli smile.gif .
Kažkaip nei vienam vaikui nelyginau, kaip ir nemačiau reikalo ax.gif
Atsakyti
Aš lyginu viską dukrytės. Nors mes ir savo patalynę bei rankšluoščius lyginam.
Atsakyti
Taip viska lyginu 4u.gif bent jau iki metu laiko zadu viska lyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssavanna @ 2009 11 16, 23:14)
Taip viska lyginu  4u.gif  bent jau iki metu laiko zadu viska lyginti  4u.gif

Dėl higienos, ar dėl grožio? Aš irgi šiaip už lyginimą, bet tarkim pėdkelnių ar apatinių bodžiukų nelyginu...
Atsakyti
Lyginau tiek mazajai gimus, tiek ir dabar.. ax.gif Man tiesiog paciai maloniau rengti dukryte islygintais drabuziais.
Atsakyti
Pirmajai tai lyginau viska,bet dbr nelyginu ir nematau tai nieko blogo smile.gif
Atsakyti