Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate naujagimio, kūdikio patalynę

Naujus drabuzelius isskalbiu, lyginu, po to jau nebe. Pirmaji menesi viska lyginau, kad steriliau butu.
Atsakyti
lyginu tik patalyne,daugiau nieko smile.gif nes ir savo drabuziu nelyginu,isskyrus kokius marskinukus smile.gif
Atsakyti
Lig šiolei viską lyginu...ir ne dėl higienos ar sterilumo, o dėl to, kad man pačiai labai malonu ją aprengt tvarkingais išlygintais drabužiais smile.gif
Atsakyti
Iki pirmo menesio saziningai lyginau visus rubelius.
O dabar jei speju tai lyginu visus ,jei ne tai tik patalyne ir apatinius.
Atsakyti
Viska lyginu ir drabuzelius ir patalyne. Ne tik kad steriliau, o todel kad rubeliai ir patalyne tampa siek tiek svelnesne. smile.gif
Atsakyti
Viska lyginau pirma menesi, o paskui pamaciau kiek laiko tai uzima ir dabar jau atsirenku ka lyginti ka ne, gyvenimas per trumpas, kad praleisti ji prie lyginimo lentos smile.gif
Atsakyti
Viska lyginau is abieju pusiu kol bambyte uzgijo, dabar lyginu tik kai kuriuos drabuzelius, kuriuos butina jau lygint biggrin.gif
Atsakyti
Iki siol lyginu visus drabuzelius ir manau lyginsiu visada ax.gif Kazkaip man paciai daug maloniau deveti islyginta drabuzi tai ir savo mazutei lyginu, man visai nesunku bigsmile.gif
Mums 4 men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niviuke: 10 lapkričio 2009 - 08:54
Jau sesis menesius lyginu viskas, kas yra vaikiuko: visus drabuzelius, seilinukus, patalelius. VISKA mirksiukas.gif
ir graziau atrodo, ir steriliau ax.gif
Atsakyti
Pradzioje ir as viska lyginau, bet dabar jau tik kai kuriuos drabuzelius kartais lyginu. Siaip labai man gyvenima palengvino dziovykle, nes nereikia tu rubu kiekviena karta dziautit ir laukti paromis, kol isdzius. Be to, ten yra lyginimo funkcija, todel rubelius isimu jau islygintus. thumbup.gif
Atsakyti
Viska lyginu: audinys pasidaro minkstesnis, del higienos ir del to, kad pati irgi nevaikstau su suglamzytais rubais. Savo tai lygini, o kaip nelyginti vaiko, nzn.... biggrin.gif
Atsakyti
Lyginti nereikia, nes uzsilygina audiniu tarpeliai, ir blogai kveluoja drabuzeliai, patalyne ir t.t.
Atsakyti